Mike55 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Co říkáte na tuhle hru? Já si myslím, že je to úplně BEST! Prince of persia mám hrozně rád a jak jsem viděl video ze hry a následně trailer, jsem rozhodnutý. Trailer: ZAPNOUT BEDNIČKY! KRÁSNÁ HUDBA! Screeny: http://games.tiscali.cz//images/princeofpersiaprodigy/blg5.jpg http://xzone.cz/import/images/princeofpersiaprodigy/blg8x.jpg http://xzone.cz/import/images/princeofpersiaprodigy/blg4x.jpg http://xzone.cz/import/images/princeofpersiaprodigy/blg5x.jpg Já si myslím, že to bude zase pecka, jako každé Prince of Persia..a poprvé na next-gen konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Nikdy jsem nebyl příznivce Prince of persia, ale kdysi jsem si pořídil PS2 a na něm dohrál všechny 3 poslední díly. Tuto novinku se rozhodně chystám koupit i na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Tak PoP už vyšel, jaké jsou vaše dojmy z hraní? Potřebuji vědět jestli má cenu se trápit několik dní s downloadem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Na PS3 pálenky nejdou nebo jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Na PS3 pálenky nejdou nebo jo?? PS Store :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Jo tak. Demo už je venku? Já jsem tam dneska byl a neviděl jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Já mluvil o verzi pro xko, vytvořil se stejný topic v sekci "xbox360" a zamknul se s odkazem na tenhle... nevím jestli to pro ps3 na store už je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 no já to hraju na xku jo ale nepříjde mi to vůbec jako prince of persia ale spíš jako nějaká nová hra od Ubisoft montreal. Není to nejhorší ta grafika je taková zajímavá, souboje taky, ale po chvíly hroznej stereotyp pořád ta samá písnička dojít na určitý místo tam zabít bose vlíst do kruho tam namačkat Y potom vyroste tráva seberete světýlka a jdete dál do jinýho města a zase to samí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 vzdy jsem byl fanda prince, obzvlaste prvni zlomovy titul The sands of time - me doslova ucaroval. Novy prince? Na zacatku jsem se trohu ztratil v mape, ale po nejake dobe jsem pocopil co mam delat a kam mam jit. Grafika je sice kreslena, ale neskutecne zakimava! Perfektni hudba...No me se to libi moc, ale toho stereotypu se take trosku bojim... Jsou ve hre vubec klasicke princovske puzzly? Jinak doporucuji urcite vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 luxusní grafika .. už jsem to projel ...ale fakt maras ... hlavně ten konec je luxusní xD ale musím říct že grafika je fakt best! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Njn. To je dneska u her normální, že jsou stereotypní. No však v nebližší době si to zahraju, tak si to zkusím na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 no já to hraju na xku jo ale nepříjde mi to vůbec jako prince of persia ale spíš jako nějaká nová hra od Ubisoft montreal. Není to nejhorší ta grafika je taková zajímavá, souboje taky, ale po chvíly hroznej stereotyp pořád ta samá písnička dojít na určitý místo tam zabít bose vlíst do kruho tam namačkat Y potom vyroste tráva seberete světýlka a jdete dál do jinýho města a zase to samí Si vsimam, ze ten Ubisoft Montreal se trochu ve stereotypu vyziva :) Assasins Creed, taky stejna sablona vrazd. Far Cry 2 (ted hraji, skvela hra, ale...) neustale cestovani divocinou. PoP sem jeste nemel cest, ale jak popisujes. Uz je jasne, jaka bude nejvetsi slabina jakekoliv pristi hry od tohoto studia. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Tak odhadem jsem asi v polovine a musim konstatovat, ze mam na hru 2 velke nazory! 1.Super grafika, hudba, vse! 2.Uz to asi neni ono. Je to krasne, chvilema ani neeviduji, ze je to kreslene, jsou zde zajimave scenerie a lokace, ale doposud malo puzzelu:( Ted mam druhy power-zluty a hodne mi vadi jakesi to "litani" - boli me z toho akorat hlava a kazi to dojem z pekne hry! Ze vseho nejvice se mi asi vzdy libil a bude libit titul The sands of time. kdyz si vzpomenu na ty lokace jako treba vodni lazne nebo jeskyne...byla to opravdu pohadka. Dalsi dva dily uz se mi tak nelibily z duvodu velike odlisnosti. Nevite nekdo nahodou, jestli trilogie prince of persia-xbox je kompaktibilni na xbox360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Lidi poraďte...asi jsem natvrdlej ale nemúžu se dostat do prvního světa,vypustil jsem temnotu a jsem prevně u tý mapy ale nemúžu nikam dál?! Co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 jj až bude ps3(za 1 měsíc) tak je to jedna s uplně jasních her co si hned kupim miluju PoP hral jsem už na pc takovou tu plošinovku prostě vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Vystačí mi na to jedno slovo-Nádhera THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Je to nádherná pohádka. Po dohrání už si neumim představit, že by další Prince měl graficky vypadat jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jak dlouho zhruba trva prvni dohrani a jak moc je to jednoduche? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jde to v pohodě do 12. hodin (je za to trofej). Hra neni nějak moc složitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 No lehka je pry extremne, tak by me zajimalo jestli to fakt jde projit s jednou rukou, a tou se jeste hrabat v uchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Tak hra je to fakt krásná, graficky fakt paráda, výbornej soundtrack.. jen už to není takový ten klasický princ, ale co.. časy se mění, to samé se dá říct třeba o Falloutu. Jen bojů by možná mohlo být víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 No lehka je pry extremne, tak by me zajimalo jestli to fakt jde projit s jednou rukou, a tou se jeste hrabat v uchu. Zase tak lehký to není. Píše se to jenom kvuli tomu, že nemůžeš exnout...jinak jako normální obtížnost myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 jj, mě ta obtížnost taky přijde normální. je to o tom jak si člověk zvykne na ovládání. Máte už někdo trofej za to kombo x13? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 dohral sem to, ted to hraju znova kvuli zbylejm trofejim, me osobne se to libi strasne moc, ale miloval sem aji predchozi dva dily tim myslim Sands of Time a Two Thrones protoze Warrior nebyl nic moc naprosto nadherna kreslena grafika, vyborna animace postav, dobrej pribeh, vybornej design levelu a sqele hopsani a lezeni kvuli kterym mam tuto serii nejraci (kam se hrabe Tomb Raider hra se da dohrat za 12 hodin (je za to i trofej) se sbiranim vsech svetilek, lezenim na tajna mista a plnenim dalsich trofeji vam to minimalne 15 hodin zabere za sebe muzu teda rozhodne doporucit a pokud vyjde pridavek na PSN jak se ted povida tak urcite kupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jen se chci zeptat... Jak casove narocne je nalezeni vsech tech bilych kouli bez pouziti navodu? Prince jsem zrovna rozehral, ale jen bych rad vedel jestli se patlat s hledanim a sbiranim, nebo je to skoro nemozne (jako napr. veci v GTA), a tudiz se na ne muzu rovnou vykaslat a sbirat jen ten nutny pocet? EDIT: Odpoved: Nasbirat vse mozne je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.