molis88 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 GameTag??? to je jedno stačí to říct dopředu protože dělam na šichty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 On myslel jmeno profilu na xbox live ne hrací den :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 :cry:sorry je to bersekr88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Nelibi se mi, ze nektery tymy jsou tam dvakrat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Takze du si v kybliku vylosovat jmena a dnes muzeme zacit... jinak me mrzi ze nikdo neprispel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Uff! užsem mě bobky ž mam clouda protož sme tam byli užjen ctyri:D takž tady jsou vysledky losování hezky postupně Nokhu vs Petričenko K4relB vs Manu Cloudmaster vs Molis 88 Milmo vs Sennpu Termin do odehrani zapasu je ve Čtvrtek večer jinak DFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 No a neudělámte tu ligu rovnou přez FIFA online ligy? To by bylo nejlepší, viděli bychom skore atd.... MOLIS88: Napiš mi , kdy můžeš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak zkus zalozit ligu no a dej heslo a tak Edit: ted uz bych ji nepouzival dohral bych tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 No a neudělámte tu ligu rovnou přez FIFA online ligy? To by bylo nejlepší, viděli bychom skore atd....MOLIS88: Napiš mi , kdy můžeš hrát mužu dnes a zítra večer kolem 23.h mam odpolední:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Tak odrehral uz nekdo? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Ahoj, když jsem si dnes začal sezónu v režimu be a pro, tak na mě čekalo nemilé překvapení. Poté co jsem si vytvořil svého vlastního hráče jsem si zapnul první zápas (pro jistotu na nejlehčí úroveň, abych zjistil jak to funguje a zapadl do toho). Zápas jsem tedy odehrál bez problému, vyhrál jsem 15:2, splnil všechny cíle, ale jakmile jsem dohrál a podíval se na statistiky, tak měl můj tým na kontě jednu prohru 0:1. Nevěnoval jsem tomu moc velkou pozornost a hrál dál, ale druhej zápas, kterej jsem vyhrál 9:0 byl ve statistikách uveden jako remíza 1:1. Poté jsem si taky uvědomil, že v teamu nehrají ti hráči, kteří by měli, ale uplně jiní než hrají normálně. Nevím, jestli je to tak uděláno schválně, abych nedostal svůj tým rychle nahoru a nestal se rychle legendou nebo zda je to nějaká chyba, proto si nechám poradit od zkušenějších. Díky za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 no reknu to takhle kdyz nastopis do tymu tak hrajes za rezervu ze ktere se postupne musis probojovat do hlavniho tymu proto tam jsou jini hraci a vysledky o kterych ty mluvis tak se zobrazujou jenom ty vysledky hlavniho tymu za ktery ty ale jeste nehrajes takze neboj vyhravas ale vylsedky jsou napsane pouze od hlavniho tymu jinak sou tam i statistiky kde ti to ukazuje ale uz nevim jak se to vyhledava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jj oki, to mi stačí. Chtěl jsem to vědět, abych to zbytečně nehrál a pak bych nic nezískal. Díky moc za odpověď, teď už vím co a jak... EDIT: Tak už můžete LOCK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 molis88: Tak doufám že dneska přijdeš, čekám až si zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Určitě zahraju, jen si stáhnu fifu:Dmůžu se už registrovat, nebo mam počkat, až ji budu mít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 molis88: Tak doufám že dneska přijdeš, čekám až si zahrajem pul 23,30 jsem tu byl a ty nikde zítra tam na mě čekej kolem 23,00:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Určitě zahraju, jen si stáhnu fifu:Dmůžu se už registrovat, nebo mam počkat, až ji budu mít? Milmol se mi neozval jestli se neozve tak pojedem v patek spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 pul 23,30 jsem tu byl a ty nikde zítra tam na mě čekej kolem 23,00:cheesygrin: Tak to sme se tesne minuly....pokud tu nebudes nejpozdejc ve 23:15 tak nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Tak to sme se tesne minuly....pokud tu nebudes nejpozdejc ve 23:15 tak nehraju ok budutam na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Už mam fifu, tak se hlásím: K.R.E.K/KrekCZ/Barcelona Kdy mám první zápas? Abych byl doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Nokhu-patricenko 2:1 pen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Cloudmaster: Molis88 0:4 ...... sem ostuda :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Už mam fifu, tak se hlásím:K.R.E.K/KrekCZ/Barcelona Kdy mám první zápas? Abych byl doma :D je uz plno rikam neozve se Milmol a hrajes v patek semnou super tak 4 maji odehrano trenujte na dalsi tejden ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milmol Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Pisal som ti aj na Live aj na ICQ a neozivas sa tak mi napis čas kedy budes na Xboxe a zahrame. Som tu skoro vzdy len vcera som mal poobede turunaj. Napis dnes na live okolo 15:00 a dame match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 :bash:tak jsem vyhral 4:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.