Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 2009

flopik123

Recommended Posts

jj ceskej komentar tam samozrejme je,ale jde o to jak je udelanej,ja jsem vzdy nejak odsuzoval cesky komentare...protoze mi prijde o nicem uplne bez prozitku...kdyz si tam dam treba ten spanelskej uplne neco jinyho..do ty hry te to i vtahne...a co se tyce rozhodcich tak jak uz se tu rikalo nejsou tam aby to utahla ps2 na PC verzi je hlavni na kazdy rozliseni a pomezni se pridavaji az podle kvality obrazu,ale ty stejnak behaji sem a tam a nikdy nezvednou praporek jen proste behaji sem a tam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

caute jsem zacatecnik ve fife nemohu prijit jak se nahravaji zaznami,celkem me to aji vadi musim si to nahravat do mobilu kdyz dam rychly zaznam tak tam mam zobrazeny nahravat bo co tam je ale je to tmavi mam HDD.THX za jakoukoliv radu

to tmave nahravani jak mas je to myslim Y tak to musis byt pripojenek k internetu a nahrajes to jakoby k "EA" a pak si to muzes prehravat...ale jinak bez pripojeni k internetu sem taky nejak neprisel jak si to ulozit...tak myslim ze je to jen kdyz mas pripojeny internet k xku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu