ME3 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 jj ceskej komentar tam samozrejme je,ale jde o to jak je udelanej,ja jsem vzdy nejak odsuzoval cesky komentare...protoze mi prijde o nicem uplne bez prozitku...kdyz si tam dam treba ten spanelskej uplne neco jinyho..do ty hry te to i vtahne...a co se tyce rozhodcich tak jak uz se tu rikalo nejsou tam aby to utahla ps2 na PC verzi je hlavni na kazdy rozliseni a pomezni se pridavaji az podle kvality obrazu,ale ty stejnak behaji sem a tam a nikdy nezvednou praporek jen proste behaji sem a tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 tak jsme to jeste s manulakem stihli, ne? samozrejme zapasy pro nej 2:0 a 1:0.. takze GG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 j super dopisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Už se ví kdy bude další kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ceka se jeste na zapasy cloudmastera a Molis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Molis tak kdy to dohrajem? dnes mužem v 23.h a nebo zítra 23.h mam odpolední ceka se jeste na zapasy cloudmastera a Molis čekam až mi da termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukyno Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Mně ten komentář přijde dosti nesmyslnej.. .místama je to dosti zmatený... a hlavně to málokdy sedí... bohužel, protože třeba Míru Bosáka jako komentátora zbožňuju... a ty jeho perly ještě víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 poslednima rokama je fifa nic moc, btw rozhodci praporky zvedaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 chtel jsem se zeptat jestli bych mohl taky hrat nebo se prihlasit? vsechny kola bych jeste odehral....a hrat muzu kdykoli by mel muj souper cas....ja mam cas porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zahrajem zitra, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zahrajem zitra, ok? ok tak kolem 23.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Asi před 14 dny jsem se do turnaje přihlásil, ještě si mě mezi soutěžící nepřipsal...pokud mě tam nenapíšeš do pátku, končím s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 rikal sem ze prihlaska uz skoncila (je nas 8 ) a dalsi lidi by jsme nenasli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Zahrajem zitra, ok? cekal jsem na tebe od 22,30h a ty nikde:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 A nemuzem i zahrat v nakej normalni cas? Ráno brzo vstávám a tohle ponocování mě zabíjí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 A nemuzem i zahrat v nakej normalni cas? Ráno brzo vstávám a tohle ponocování mě zabíjí tak napiš termíny a tet jsi tam byl a neozíval jses mi hral jsi NHL09 pod nickem Dandy:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 ceka se jeste na zapasy cloudmastera a Molis tak už to je dohrané vyhral jsem 2:1:) a třetí jsme už nehrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Potrvzuju, mrzi me nekolik spalenejch tutovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phronieck Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Taky bych se pridal kdyby to slo. Normalne hraju za Arsenal. Tady je kontakt na ICQ: 381385401, gamertag: phronieck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 caute jsem zacatecnik ve fife nemohu prijit jak se nahravaji zaznami,celkem me to aji vadi musim si to nahravat do mobilu kdyz dam rychly zaznam tak tam mam zobrazeny nahravat bo co tam je ale je to tmavi mam HDD.THX za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 caute jsem zacatecnik ve fife nemohu prijit jak se nahravaji zaznami,celkem me to aji vadi musim si to nahravat do mobilu kdyz dam rychly zaznam tak tam mam zobrazeny nahravat bo co tam je ale je to tmavi mam HDD.THX za jakoukoliv radu to tmave nahravani jak mas je to myslim Y tak to musis byt pripojenek k internetu a nahrajes to jakoby k "EA" a pak si to muzes prehravat...ale jinak bez pripojeni k internetu sem taky nejak neprisel jak si to ulozit...tak myslim ze je to jen kdyz mas pripojeny internet k xku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 tak jak to bude dál už mame dohrano adalší informace nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 v nedeli bude dalsi los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 v nedeli bude dalsi los jakou neděli:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Takze dalsi los..... (omlouvam se za spozdeni ale sem nachipanej jak prase:( ) Nokhu vs molis88 Manu vs Milmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.