molis88 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Takze dalsi los..... (omlouvam se za spozdeni ale sem nachipanej jak prase:( )Nokhu vs molis88 Manu vs Milmo mame hrat na dva vítězné anebo na jeden Hlásím se taky gametarg michael manulak(inter milán) navhrni termíny na zapas:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 mame hrat na dva vítězné anebo na jeden zase do 2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Sry že to píšu sem, nechtěl sem zakládat novej topic. Je možné nějak aktualizovat sestavy bez použití toho klíče co je v příručce?? Mám to pálený:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Sry že to píšu sem, nechtěl sem zakládat novej topic.Je možné nějak aktualizovat sestavy bez použití toho klíče co je v příručce?? Mám to pálený:cry: ne (........) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 On to myslel tak že je z turnaje vyřazený kvůli prohře,dále nepostupuje čekam až mi dáš termín zapasu:) zase do 2 .. tak jsme tet dihrali simifinale a jsem vítěz 4-1 a 5-0:) tak napiš tim zbívajícím at to dohrajou a nebo mě prohlaš za vítěze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokhu Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 tak jsme tet dihrali simifinale a jsem vítěz 4-1 a 5-0:) tak napiš tim zbívajícím at to dohrajou a nebo mě prohlaš za vítěze Potvrzuji.......a ostatní to prosím vás také už dohrejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Takze kontumacne vyhral turnaj molis88 blahopreju ceny dodam do 2 dnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Takze kontumacne vyhral turnaj molis88 blahopreju ceny dodam do 2 dnu :) dík pšíště zas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 nová česká ONLINE liga http://www.gambrinusligax360.estranky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Uz tam sem :) davno ale mel by si to resetnout nekdo uz hral s kym nemel o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 senpu nikdo s nikim este nehral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 poslední místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 vidim ze mas nektere veci okopcene z mych stranek:) coz o to nejak mi to nevadi ale spis bych mel dotaz jesttli by jsi nechtel pokracovat kde ja jsem zacal tu ligu co mam rozjetou muzes zrusit a zacit gambrinus ligou je to na tobe muzes rovnou opsat ty lidi co jsou registrovani atd jinak ty zavedene stranky nabizim kazdemu kdo bude mit zajem a kod se o to bude starat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molis88 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 nová česká ONLINE liga http://www.gambrinusligax360.estranky.cz/ ja jsem hral včera se Spartou bude to jse počítat když to začína až v uterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 vidim ze mas nektere veci okopcene z mych stranek:) coz o to nejak mi to nevadi ale spis bych mel dotaz jesttli by jsi nechtel pokracovat kde ja jsem zacal tu ligu co mam rozjetou muzes zrusit a zacit gambrinus ligou je to na tobe muzes rovnou opsat ty lidi co jsou registrovani atdjinak ty zavedene stranky nabizim kazdemu kdo bude mit zajem a kod se o to bude starat Jo hodně sem se tím inspiroval:roll:doufám teda že ti to nevadí, ale už ty stránky stěhovat nechci ale dík.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 jo a nechce se este nekdo registrovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ja se regnu hned jak si koupim xbox :D budu hrat za Bohemians 1905 ted postoupily do 1 ligy :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benderkiller Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Nevíte někdo zda jde ve FIFA 09 hrát Co-Op sezona s mým kámošem v Be a Pro? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Neváhej registruj se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paveldoa Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 já jem si dnes registroval mám xbox zhruba 14 dní moc to neumím.ale snad se to zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Mám takovej neblahej pocit, že v Be a Pro může hrát pouze jeden hráč. Ostatní jde dohrát coopově (na jednom xboxu) ale jen tak že bude hrát s tebou. Myslim že to nejde udělat tak a teďka mluvim o turnaji a manažerskym modu že bude kámoš hrát vždycky za tým proti tvýmu. To je docela škoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MA3X Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 bude se hrat teda i ta anglicka liga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olioldaolinek Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 bude se hrat teda i ta anglicka liga? Jak se dohraje česká tak se potom bude hrat nejspis:Anglicka,Španělská.Německá nebo Italská bude se este hlasovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Jo hodně sem se tím inspiroval:roll:doufám teda že ti to nevadí, ale už ty stránky stěhovat nechci ale dík.:) osobně mi to nevadí sice to je vsechno z me hlavy ale zalobu na tebe podavat nebudu:) ale neva kdyby jsi potreboval pomoct tak napis poradim hlavne co jsem zjistil tabulky si delat pomoci programu.... ja jen hledam nekoho kdo by to prevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Zdar, v trenérským režimu mě už dlouho trápí únava hráčů, nevím jak mám udělat aby nebyli na každým začátku záapasu skoro na konci svých sil a třeba už ve 20. min. některy musím střídat, dík za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.