Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 2009

flopik123

Recommended Posts

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

vidim ze mas nektere veci okopcene z mych stranek:) coz o to nejak mi to nevadi ale spis bych mel dotaz jesttli by jsi nechtel pokracovat kde ja jsem zacal tu ligu co mam rozjetou muzes zrusit a zacit gambrinus ligou je to na tobe muzes rovnou opsat ty lidi co jsou registrovani atd

jinak ty zavedene stranky nabizim kazdemu kdo bude mit zajem a kod se o to bude starat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
vidim ze mas nektere veci okopcene z mych stranek:) coz o to nejak mi to nevadi ale spis bych mel dotaz jesttli by jsi nechtel pokracovat kde ja jsem zacal tu ligu co mam rozjetou muzes zrusit a zacit gambrinus ligou je to na tobe muzes rovnou opsat ty lidi co jsou registrovani atd

jinak ty zavedene stranky nabizim kazdemu kdo bude mit zajem a kod se o to bude starat

Jo hodně sem se tím inspiroval:roll:doufám teda že ti to nevadí, ale už ty stránky stěhovat nechci ale dík.:)

Odkaz ke komentáři

Mám takovej neblahej pocit, že v Be a Pro může hrát pouze jeden hráč. Ostatní jde dohrát coopově (na jednom xboxu) ale jen tak že bude hrát s tebou. Myslim že to nejde udělat tak a teďka mluvim o turnaji a manažerskym modu že bude kámoš hrát vždycky za tým proti tvýmu. To je docela škoda :)

Odkaz ke komentáři

Jo hodně sem se tím inspiroval:roll:doufám teda že ti to nevadí, ale už ty stránky stěhovat nechci ale dík.:)

osobně mi to nevadí sice to je vsechno z me hlavy ale zalobu na tebe podavat nebudu:) ale neva kdyby jsi potreboval pomoct tak napis poradim hlavne co jsem zjistil tabulky si delat pomoci programu.... ja jen hledam nekoho kdo by to prevzal

Odkaz ke komentáři

• 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu