Vychos Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Musis vylepsit trenovaci prostory nebo tak neco v zazemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Chlapci poraďte mi prosím. Mám problém s touto hrou a i s NHL 2010 od EA sport. Prostě si vytvořím profil, začnu hrát sezonu, odehraju tři zápasy, uložím, vypnu xbox, zapnu ho a savy se nenačtou. Koupil jsem konzoli s banem, páč net nepotřebuju,bez HDD. mám jen 256 MB kartu (téměř prázdnou) a ostatní hry mi fungojou normálně. Máte nějaký nápad? dělám něco špatně? Díky za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 nemenis jazyk? ono kdyz hrajes s cz a pak napriklad daas aj tak to nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantazyshop.cz Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Právě že vůbec. už jsem kvůli tomu i zformátoval pamětovou kartu a je to pořád stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zdravím, Pořídil jsem za levný peníz fifu09,ovšem s komentářem Pana Bosáka a spol.Proto mě zajímá jestli se odněkud dá stáhnout anglicky komentář.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Pokud si nastavíš v nastavení Xboxu místo ČR Anglii, měl bys tam mít i Anglické komentáře. Stáhnout nejdou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Ok,díky skusím,mám na tebe ještě jednu otázku,ale kvůli OT sem radši poslal SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Tak jsem skusil a nejde to,nějaké další nápady na eng komentář? Kenny:Na jaké rozlišení teda jedeš? :) EDIT:http://news.teamxbox.com/xbox/18141/FIFA-09-to-Get-All-14-international-Commentary-Packs/ byli ke stažení,už na live nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Mám další dotaz,když hraju tak mám vedle branky jakoby na zemi napísi jako lets fifa atd,jakoby na travniku bylo natáhle nějaké bílé plátno a na něm červený nápis,ale když se dívam na youtube na videa tak to tam nikdo jiný nemá,jak to mám odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.