tinin Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 tak to je slabí.....sice granátu je fakt hodně ale na veterana uz mi chybí jen 2 mise...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Sry,tehle post ignorujte nebo ho smažte pls:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexej Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Zdravím všechny,nevíte jestli už odemknuly nějaký mappatch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smicik Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 v novem Call Of Duty5 2 mam jenom 5 zbrani v multyplayeru kdyz hram na splitscreenu, je to konecny pocet nebo se nejak odblokuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manu Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 v novem Call Of Duty5 2 mam jenom 5 zbrani v multyplayeru kdyz hram na splitscreenu, je to konecny pocet nebo se nejak odblokuji? Ano ve splitscreenu je to všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Offtopic: Jaké Call of Duty 5 2? neymsli tady nekdo Modern Warfare 2? Takže CoD4 2? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 hojte potreboval bych PLS mappacky do coda 5 nazi zombies nemam live takze si to nemuzu stahnout fakt PLS a kdyztak navod jak je spustit v xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Bez přístupu na Live (a samozřejmě koupených MS points) si mappacky nestáhneš. ... Nebo třeba MOŽNÁ časem se vydá nějaká edice hry (něco jako třeba Fallout 3: Game of the year edition se všema datadiskama, nebo nové epizody k GTA 4) ale v současné době pouze a jenom stáhnout z Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 čau chci se zeptat asi nejde udelat kdyz hrajem s kamosem coop SC aby to bylo pres celou pulku a ne jen ty dva obdelniky?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 myslim si ze to urcitě nejde mě to třeba vadí u residenta 5 nevim kdo vymyslel takhle blbej co op zltatě když to byl fakt přes půlku obrazovky ale myslim si že to nejde nijak přenastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ne, nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 zdar, nevedel by jste nekdo o cheatech na Call of duty world at war ? chceme si s kamosem zahrat nazi zombie s god modem. na pc jsem cheat nasel, nevite nekdo i o xbox cheatu ? pisu z mobilu a tak nemuzu googlit ... dik moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 http://cheats.ign.com/ob2/068/142/14222038.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ale tam nejsou kody, jsou to jen rady co a jak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Žádný cheaty na kod v žádný hře na xbox nejsou (jen SAN ANDREAS pro starej xbox) tedy říct že v žádný konzolový hře hlavně neni console (zní to divně :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Ale tam nejsou kody, jsou to jen rady co a jak .... A co z toho vyplyva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada28 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Čau já hraju spíš Nazi Zombie mod ale rád zapařim klidně i multiplayer. Co se týče map packů psal jsem na microsoft ale to je banda kriplů. Neví :-) Jinak muj GT - ladafrancik si mě klidně přidejte. Headset mam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 hru jsem dohral na te predposledni obtiznosti a furt jen same granaty xD nejlepsi cod a ten mod nazi zombie je nejlepsi xD SAM SEM SE ZATIM DOSTAL DO 7LV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skenerz Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Ahoj, koukal jsem na youtube a nešel jsem tam video jak nějakej tipan hrál nazi zombie a mněl tam nějakej mod, tak jsem si našel tutorial (přes savy) a nejde to pak jsem našel další 3 tutoriali a nefungovalo to pak mi došlo že to mohl být kuli tomu že mám v hře nejnovější patch, neboé jsem to udělal jinak. Neví teda někdo nějakej českej návod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skenerz Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Pls fakt nevíte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Pls fakt nevíte někdo ? Keby som presne vedel, co ty vlastne potrebujes. Zombies hras normalne po dokonceni CoD5, staci ist potom do vyberu misii a tam posledny level mas zombikov. Neviem, ci o toto ti ide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CROM Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Nevíte někdo jak "zprovoznit" DEATH CARDS? Nehraju vůbec online, pouze co-op - hlavně NACHT DER UNTOTEN :) ... jen nevím jak si to těma kartama spestřit :( Dík Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.