Driver1468621779 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 tak co jak vznikla vaše přezdívka? neberte to jako idiot*kej topic ani jako posthunter topic tady stejne za post nic nedostanete xD ale to je jedno muj vznikl ze zavislosti na driver parallel lines,a take zavislosti na zavodni hry :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Predátor - Arnold Schwarzeneger - Dutch Tenhle film jsem za "mlada" viděl snad tisíckrát, a tak není divu, že se stal tenhle kosič povstalců mým hrdinou xD Dříve Kolík, quick.shiT, Termiks, Stiff a teď Dutch už asi 5 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 můj vznikl po nwm jak protože to sem šoupnul táta moje original je deff ta vznikla to už je dlouho spojenim nápadu a jednoho člena ze skupiny chaozz depha vymejšlely sme to ze ségrou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 mno fredyy neni muj nick ale muj nick je ==´M.r Wh!t3dE@th.com a to vzniklo tak ze kdyz jsem jednou poblil ucitelku tak jsem prej byl bílej jak bílá smrt ale hlavni bylo ze jsem byl HRDINA ==D tak me tak asi 2 mesíce rikaly a ja si to vzal jako nick amuj predeslej nick byl magor_v_kleci.com a to mluvi samo za sebe ne ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 N1cCo=Nicco(už je jich hodně)=Nicolas(mí pravý jmeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 hej, fakt nevim sry, ale nekdo z andrewsm.net by to jeste mohl vedet, ja uz si to fakt nepamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 termix je jogurt nebo tak neco asi *lol* X-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Moje vznikla tak že jsem ve filmu viděl borca jak něco ukazuje ostatním a říkal mrkejte,a pak když jsem ukazoval ségře jak umím Grindovat ve hře tony Hawk po těch elektrických drátech tak jsem jí říkal Mrkej Na Drát,a z toho to vzniklo,ale dříve jsem byl ROMANFS a nebo MCPRASK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 lol.. tak to uz fakt nevim.. muj nick uz ma celkem tradici :D Prvne jsem si zvolil takysi recesni nick, ktery ovsem dost lidi nepochopilo a bralo ho vazne a doslova.. Tak me proste napadl tenhle nick ;-) .. (melo to jeste vice souvislosti, proc jsem si vybral takovyto nick.. ale vsechny uz si fakt nepamatuji :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Mno puvodne jsem byl jenom johny Ale naka slecna mi zacla rikat johnysku :D tak sem si to asi nechal... Cestin by tomu rek zmekcovani :)):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 muj vznikl tak ze kamos rikal PSX Pigi a ja na nem furt paril na 1-x nebo 2 a ted psp :D tak proto Pigi a to 96 vzniklo tak ze sem nasel spoustu nick ktery byly Pigi tak jsem si rek ze se budu lisit tak jsem si dal to 96 protoze je to skorostejny cislo jen prevraceny a navic jsou pod sebou na num. klavesnici takze to takhle nejka zacalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Nevěděl jsem jakou přezdívku si dát k mé 8.postavě v l2 tak sem zadal do google demon a vyšla my tahle přezdívka a od tý doby jí furt používam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 no..tak já jsem vlastně takový zloděj....jednou jsem byl v PC herně (když jsem ještě neměl počítač) a jen tak ze srandy mi jeden typek řekl, jestli s ním nezapařím CS 1.6. Tak jsem se odtrhnul od DOTY...a přešel na dnes již známou střílečku. Jenže...jsem si zapomněl změnit nick...to by nebyla až taková hrůza, ale když mě se tehdy dost dařilo...a lidi si mě v té PC herně zapamatovali právě pod tím nickem, který tam byl původně. A ten nick byl Respecto :-)....tak už jsem u něho zůstal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 hmmm...a co jaaa...kazdodeni rutina hele.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Lance, Lance, Lance ... 7 roků mám ten nick, z důvodu neznámých ... Je to tuctové anglické křestní jméno, ale pořád je lepší mít nick Lance, než Karel ... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Jednou sem si objednal zboží na ebay a jak sem koukal na stav objednavky tak tam bylo napsane bulk (hromadne odelsani). Tak takhle vznikl muj nick :D a Evil to sem už dodelal podle mojich vlastností :D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Hm no... :lol: Nex je latinsky "násilná smrt, vražda" xD Nexus je latinsky spojení, pouto xD Wright je v zastaralé angličtině výrobce :D Ergo... Moje přezdívka znamená Výrobce pouta se smrtí :D Což je trošku volnějc... "THE DEVIL" !! :lol: ... Njn tak už to o mně víte xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Moje přezdívka přišla jeden den obrovskou smůlou v Counter-Strike a tak mě začali řikat LOSER! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 eL - španělský člen pro muže (něco jako v němčině DER) KEDAR - Samozřejmě pozpátku mé jméno, zapřemějšlejte :D:D a oSs - Prostě aby to bylo pěkný, jako třeba daidalos, herodotos, ikaros nebo třeba Kratos :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 no ja mam nick manousp ... ono je to od "maňous" ... ale kdyz na manous neslo regnout e-mail :D ... tak sem tam pridal "p" ... pac se jmenuju Pavel ... jo a to Maňous to mam od příjímení .. už od mala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 buddyfriend me napadlo jentak kdyz jsem se tu registroval a od ty doby se registruju na forech jako buddyfriend jinak v ty dobe jsem pouzival nick DodgeGuy (ptze se mi libeji Dodge) a ted pouzivam CharlesRough (moje jmeno v AJ :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brajen Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 moje vznikla lehko a rychle,když sem si měnil příjmení tak sem jen tak ze srandy řekl že si nechám změnit i jméno,a kámoši v hospodě se zeptali a co si tam dáš?a mě napadlo jméno brájen,a už mi nikdo jinak neřekne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 heh nice topic... ale k tematu.. mefistos mam uz 3 roky cca.. ale nejdriv jsem byl jako Mefistos00, Mefisto00. az pak jsem upustil od tech "00" a zkratil to jen na mefistos a tak se taky ted vsude registruju.. no a jak mozna vsechny napadne mam to z jedne knizky FAUST kde je jisty "mefistofeles" a "mefistofelico" tak jsem si to zkratil na mefistos. a tak to vzniklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finas1 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Podle přijmení Fina (Finas1) Janfink Jan Fink... jméno a přijmení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 hospoda____ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.