zlatokop.zas Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Jak už o mě řikal Fko zlatokop o zlato zas zakop :-D ne ja uz ani nevim tuhle prezdicku pouzivam asi od 8let :-D ale taky to je vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Provaz-je to zkrácení mýho příjmení:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 kazdej mi ve skole rika Dave tak jsem to trochu upravil na D@w3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 to že můj nick vznikl ze jména a příjmení netřeba vysvětlovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Někde jsem to slyšel, myslím že v Narutu - (učitel sensei) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 R.W.T.F - jsem fanda skate teamu Fallen (zkratka:Rise With The Fallen) pred tim sem mel jarda505_xD- vznik: když sem se registroval nevľdľl sem že sem budu chodit pravidelne proto první co me napadlo muj trapnej soused -jarda- 505 nevim a xD je muj oblibeny smajlik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 mam to ze jmena (David) ... jinak pouzivam : t-guns - nick Tommyho Sandoval (jezdi na skejtu za Fallen,Zero,Krux).. Smalldalf - Neco jako Šmajdalf ... idefix - ten nadhernej pes z Asterixe a Obelixe... BURN - podle toho drinku.. .RNK - vzdy jsem cumel na RANK v CS:S tak proc ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 vyměňte í za e a taky pípa a co teče z pípy..:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 k mymu nicku sem prisel asi v 8 kdyz sem si delal mail a chtel sem me prijmeni mánek ale manek@... bylo obsazebo tak sem pridal 100 ani nevim proc todlw cislo. asi me napadlo jako prvni a od te doby pouzivam tenhle nick vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Můj nick?lol ...tak ten vznikl ze slova výfuk-trocha fantazie a už to bylo:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 zavorka? no tak mi tady začali říkat jak jsem měl ještě nick (+[__]+) nechtěli to opiisovat celý xD jinak moje real nickname je Kaštan ... tuhle přezdívku mám od 1třídy ... mám ji právem podle mého přijmení které zmiňovat nebudu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 piggy mi vymyslel kámoš ze skejtu (tady na foru MaharadZa), protože jsem měl mikinu pig wheels a jezdil jsem na desce pig wood. Teď už mi nikdo ani jinak neřekne a je tomu už dobrých 7 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Lamps - podle Franka Lamparda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Tak to není těžká odpověď :). Prostě ve třídě to bylo hej Martine crackneš mi hru, seženeš cheaty na tenhle multiplayer?, co nějaký scripty :) atd... mňo a začali mi řikat KREKU protože řikat CRACKU je blbí :) mno a tak sem KREK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 vojta69=moje jméno + magická šukadelická 69 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 pred 8 lety sem poprvy zapnul cs 1.3 a premyslel jsem jaky nick si to vlastne mam dat ,tak sem si dal nick Terrorist nebot sem porad hral za terace, po roce hrani ,jiz cs 1.5 na jedne lance killoval a hosi rikali jen Psycho nebo drsnee nebo ty wole,no hadejte co jsem si vybral a dalsich 7 let pouzival a pouzivat budu ?? :] EDiT: btw Zavorkac nemas nahodou prijmeni Zalud? ;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Když mi bylo asi 8 tak mi jeden kámoš začal říkat krůta protože se příjmením jmenuju Kroutil:lol:...to jsou příběhy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Woko_O .....proste Woko a smajl o_O ...rikaj mi tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Jen tak mě to napadlo.. A ač si to všichni myslí, s hrama můj nick nemá nic společnýho :dozey::P:):D:lol:xD:angle::evil::twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ve třídě jsme si psali jména pozpátku no a mně vzniklo Nalim(jmenuju se Milan) no a to se mi zalíbilo a tak jsem to začal používat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jednou sem si uprd a znelo to jako : ENEMYYYYY ....takze sem zacal pouzivat nick rito vrah :? :shock: :cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 bart-podle simpsnů,o-spojka,kar-cikánski kokot...bartokar...nejsem cigoš ale tak mi nadávali kámoši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 s Naruta jak tam ten typek Lee rika Konoha Sennnpu xD mam to ze jmena (David) ... jinak pouzivam :t-guns - nick Tommyho Sandoval (jezdi na skejtu za Fallen' date='Zero,Krux).. Smalldalf - Neco jako Šmajdalf ... idefix - ten nadhernej pes z Asterixe a Obelixe... BURN - podle toho drinku.. .RNK - vzdy jsem cumel na RANK v CS:S tak proc ne :D[/quote'] Kamo ty mas natom Cs:s jeden za druhym xD ted mas zet co xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 no můj nick vznikl ze smoke....pak sem byl smokey....a postupem času z toho vzniklo Snowgee...teď mi nikdo jinak neřekne...i učitelé ve škole (na střední jo :D) mi říkaj snow....teda jen někteří...:D mám to už cca 5-6 let...vzniklo to někdy v 7 třídě...:D...nikdo mi neřekne jinak než: snow, geeku, snowgee...kdokoliv mi řekne jménem tak dělam že to na mě nemluví...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 no moje přezdívka vznikla z příjmeni a to datum je muj rok narozeni a proc je tam datum? protoze mam brachu xD a je to taky javor i muj tata, deda....byli javorove xD tak proto javor mame to uz v rodine:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.