DarthZelda Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 "Zelda" je z příjmení (až pak jsem zjistil, že "ten zelený" v tLoZ je Link a ne Zelda xD ) a to "Darth"... Vždycky jsem žral StarWars (úplně prvně se mi líbilo, jak jezdil Artoo po Tatooine, hned na začátku Ep. IV) a tvrdil jsem, že kdybych žil před dávnými časy v předaleké galaxii, byl bych temný... Ne kvůli vraždění či co, ale protože nejsou ničím vázaní, můžou dělat chyby (: Pak mám asi tucet dalších, menších - většinou se vážou k nějaké etapě mého života a označují tedy mé schizofrenní já v té době (: Poslední je "Séitheach" - z keltštiny a znamená to "vlk" (: heh (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 s Naruta jak tam ten typek Lee rika Konoha Sennnpu xDKamo ty mas natom Cs:s jeden za druhym xD ted mas zet co xD a ted mam : au! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Tak moje přezdívka: Když jsem chodil na softball, chodil tam i jeden kluk, který každého provokoval, ale my jsme se vždy jen smáli (bylo to ze srandy). No a tak jednou už nevěděl co roupama. Mému bratrancovi říkal koblížek ( To mu naštěstí nezůstalo :D ), to se jen smál a nechal to plavat, no a mě říkal Vašute (jmenuji se Václav), strašně ho to rozesmálo. Několik tréningů mi takto říkal, no a mě to nevadilo, ba naopak, mělo to šmrc. Tak mi to zůstalo jenže to bylo moc české a tudíž nepoužitelné kdekoli. Používám proto Vashut. Okolí si na to zvyklo a slyším už jen zkomoleniny ve tvaru Vashutek, Vašůt. Provokují mě, ale pořád ... Třeba Vashit, Vashust. Dříve jsem používal vake nebo Kofrik. Tomu je tak 5 let zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 a ted mam : au! :D nerikal si ze posledni? XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Jméno prostě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 MA prvni 2 pismena z miho jmena+PO prvni 2 pismena z miho prijmeni =MAPO=mapo jinak mivam i nick parek-rymuje se mi to s jmenem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 panth-er zalibilo se mi panth ale to bylo divny jinak hlavne tam mam P to pismeno je pro me Revoluce stejne Jako poon-er nebo podle jmena P.Koner nebo jak mi rikaji holky Pída od slova Petr a jak rikaj holky vam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Přezdívka Ingnition: Tato přezdívka vznikla z velmi staré, ovšem velmi zábavné hry Ignition. Tuto hru jsem dostal tehdy k narozeninám. Byla ve Score nebo v Level teď nevím. Hrál jsem to téměř furt. Potom co jsem si poprvé zakládal účet na ICQ, byla tam kolonka pro přezdívku a protože jsem v tu dobu vůbec žádnou neměl, tak jsem přemýšlel co bych si asi tak mohl dát. Vzpoměl jsem si právě na tuto hru Ignition a tak jsem se rozhodl, že to bude moje přezdívka. Nojo, jenže při opisování jména této hry jsem udělal chybu a připsal jsem jedno N za I. Vzniklo z toho tedy Ingnition a tak jsem si ji nechal až do dnes. Jsem na tento nick velice pyšný :D Zkráceně je to Ingni. Ovšem najde se spousta jedinců kteří to komolí např.: Ignition, Igni, Inkognito atd... Další nicky který občas použiju pro invisible: Mandarinka (podle ovoce :D) či -=H4N2=- (jako Hanz, mi tehdy říkali na základce...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jarisak- Kamos na zakladce mi zacal rikat Jaris no ale ta byla nekde na netu, nevim kde registrovana tak sem se registroval jako Jarisak. Slavek- Ucitel a od nej to chytli kamosi na intru. Jiny si nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Je to odvozenina z mého skutečného jména.. No a začalo to tak. Asi před dvěma lety jsem se hlásil na školu. Aby mně mohly napsat na email tak sem se zaregistroval jako ondrej.setina. Lépe se mi to pamatovalo.. Později jsem tento název používal všude ,kde se dalo a zjistil ,že někde k němu nemohu požít tečku.. A tak sem začal používat jen ondrejsetina.. Ale, ondrej.setina s tečkou mi pořád zůstalo všude kde se dalo... Ale myslím, že snad poprvé jsem tu tečku dopsat zapomněl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Werty, jak snadné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 no moje je asi podle docela hodne znamych orisku (doufam ze je to orisek :D) jmenem Pistacie....ti vsimavy si vsimnou ze je to uplne stejny... :D a proc pistacie? kdo vi? proc ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boxer999 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Boxer999 No na vesnici mi říkali Boxere a tak si na to všichni zvykli že to používám..nevim asik jsem se moc mlátil jak jsem byl malé pívo nevim :-D A 999 to je na odlišení od ostatních boxerů :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Fenix ... nic lepšího mě tehdy nenapadlo když sem si zakladal učet tady na CF ... pak sem si ponechal a používam ji i na dalších servrech ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Dominick vzniklo jednoducho, nakoľko moje pravé meno je Dominik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Cartman182 Cartman - V první třídě sem měl, triko s Cartmanem na triku, několik málo dětí to už tenrkát znalo (jako já 8-) ) tak mi hned tak začali říkat :) a drží se to do dnes 182 - Blink 182 - Kapela , moje nej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ve třetí třídě mi tak řekl spolužák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Driv mi ve skole vsichni rikali j. j. vokoca kvuli mym ocim tak jsem si to zkratil na vokoca a pouzivam to uz tak 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 vyměňte í za e a taky pípa a co teče z pípy..:D.. a kdyz vymenime to druhe p za č tak hadej co z toho vznikne :) Jinak Sasan..mno moje nej postava z naruta je Sasuke a vsichni kdo ho nemaj radi mu rikaj Sasan tak je to trochu na protes :) (puvodne sem to pouzival jinde) A pak mam ve WoWku a kdekoliv jine nick Ichitsugo puvodne to melo byt Ichigo (jmeno postavy z bleach) ale trochu sem se preklikl a tak mi to zustalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mé přímení je Červený vážil jsem přes 86KG zhubl jsem a vzniklo Čevy - a pak jako žvejkal tak Chewy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mé přímení je Červený vážil jsem přes 86KG zhubl jsem a vzniklo Čevy - a pak jako žvejkal tak Chewy :) :):cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Prostě jen postava z filmu Forrest Gump Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jednou ráno sem se probudil a před zrcadlem sem si řek...Jakto? jakto že vypadáš jak prdel? a od tý doby mám nick jak.to dokud mi někdo neodpoví..a až to někdo udělá vysvobodí mě tím a už budu jenom krásnej a už nebudu muset šu.kat ovce a kozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 6vejkal je z Hvězdný válek ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ten můj je poupravená přezdívka, mám ho asi 8 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 me rikaj Kaja :D ptze se jmenuju karel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.