Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Virus hledam

407sw

Recommended Posts

jo to je mi jasne ze kdyz to tam napises ale uvedl sem to jako priklad ze to proste funguje jako kdybys to pustil pres prikazovy radek ten prikaz ze ti to naformatuje disk ale ten clovek to pozna protoze mu to tam ukaze format disku je to stejny jako kdyz mas prikaz co ti otvira tu cd romku akorat toto je format disku ale myslim funguje to na XP a niz

.. fakt ubohy, jak nekteri jeste melou kraviny typu: Mam vir, co ti zformatuje disk

Hm, praveze nefunguje, v mem postu vubec neslo o to, ze je to lamerske a ze to dotycny pozna - to uz je druha vec.. On vlastne hlavne nic nepozna, protoze to nejde... Je smutne, ze po takove dobe, co odpovidas, ti to stale nedoslo.. :roll: Ten prikaz klidne spustim a natocim na video, jestli se bojis napsat format c: na svem PC..

a jeste k tomu sem nenapsal nic o tom ze je to vir :dozey:

A ja napsal, ze jsi to napsal? :dozey:

jo je to m ysleno trosku jinak ne ironicky ale proste hodne zjednodusene funguje to na stejnem principu jako to otvirani cd rom akorat to zapne format disku ale staci restart pc a a prerusis ho jakoze tehle problematice moc nejak nerozumim ale tak nevymyslel bych si a s tou plochou sem taky mel sice uz nemam ani jeden ale kdybych to sehnal klidne upnu :) s tou plochou to je tak jak sem to komusi poslal tak mu to smazalo celou plochu nevim jestli se to dalo jeste nejak obnovit nebo se to doslova smazalo a nejde to najit ani v document and settings ale proste to smazlo plochu

Prosimte, dost uz.. Kdo ti tohle nabulikoval? Krom toho, mi pripadas jak nejakej "cdromkofil". Ale jeste jednou, jelikoz jsi to vazne nepochopil xD Porad se dal ztrapnujes. format c: ti NEZACNE FORMATOVAT DISK! Myslel jsem, ze se tohle povidalo a verilo se tomu mozna ve skolce.. :roll:

WOW to je neco, kdyz asi smazes obsah slozky c:\documents and settings\uzivatel\desktop (nebo plocha na cz windows), tak se smaze obsah plochy, objev stoleti? SKODA, ZE TEN __PROGRAM__ nemas xD

Vazne jsi mne pobavil.. Nechces vest rubriku: "Povidky a vtipy: melu sracky a ani si to neuvedomuji"?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu