moneytoo Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Zdravím, teď jsem zkoušel plugin do OE, QuickPower, který přes HOME + L a P trigger přepíná podsvícení. Jenže to funguje akorát v XMB a v homebrew se tomu nechce, ačkoli jsem aktivoval plugin v vsh.txt i game.txt. Nemáte radu nebo doporučení něčeho jiného? (teda kromě irShellu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 ja bych ti spis doporucil mp3 plugin... ma 4stupen primo na buttonu s obrazovkou... a taky se pomoci nej da do her pustit hudba, kterou mas primo ve slozce music a taktovat CPU/GPU :wink: v tehle verzi ma dokonce pri 333MHz fungovat wifi, ja jsem to ale jednou zkousel a stejne neslo taktovat vic nez standardnich 222MHz, takze s tim spis nepocitej ovladani... * NOTA + L - pauza / přehrávání * NOTA + R - přepíná náhodné nebo postupné přehrávání * NOTA + d-pad vlevo - předchozí skladba * NOTA + d-pad vpravo - následující skladba * NOTA + d-pad nahoru - zesílení * NOTA + d-pad dolů - zeslabení * NOTA + [] - přepíná zobrazení na displeji (standardně vypnuto), nyní se zobrazuje název a hlasitost * NOTA + /\ - nastavení taktování CPU * NOTA + O - načtení seznamu mp3 souborů (vždy po změně v adresári MUSIC) * button s obrazovkou - přepnutí jasu displeje na maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 díky :-) stejně mám PSP jenom už na filmy a to protivný slunce už začíná zase svítit víc, tak je třeba se bránit, abych taky něco viděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Jinak takova blbost mozna je to stare a hodne lidi si toho uz vsimlo ale ja sem nedavno zjistil ze 4.stupen podsviceni funguje pri zapojene nabijecce ( pri nabijeni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Jinak takova blbost mozna je to stare a hodne lidi si toho uz vsimlo ale ja sem nedavno zjistil ze 4.stupen podsviceni funguje pri zapojene nabijecce ( pri nabijeni ) Jasný jenom tam. Podle mě si 4 stupnem moc nepomůžeš............ zas takovej rozdíl to není. JAP verze prej svítej víc................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 kedysi davno na forum ktosi pisal, ze je mozne PSPcko oblbnut... tusim dat PSP do nabijacky, nastavit 4 stupen, vypnut (natvrdo), potom tusim zapnut a pocas nabiehajuceho loga odpojit nabijacku... tak tusim vraj ostal 4 stupen... ak pamatam... mozno je to inac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NicoTine Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Ono gdyz to vemu kolem a kolem tak pro mne je rozdil mezi 3-4 stupnem celkem minimalni takze mi prijde 4 stupen podsviceni veskrze zbytecny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 pls jak mam dat ten mp3prx do psp KAM predem dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Taky by mě to zajímalo kam s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 pls jak mam dat ten mp3prx do psp KAM predem dekuju za odpoved do složky "seplugins" na root ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 proc ? prece ty novejsi CF uz maji tuto funkci zabudovanou primo ... muzete si zapnout 4 stupen podsviceni i bez nabijecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.