Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

4. stupeň podsvícení

moneytoo

Recommended Posts

Zdravím,

teď jsem zkoušel plugin do OE, QuickPower, který přes HOME + L a P trigger přepíná podsvícení. Jenže to funguje akorát v XMB a v homebrew se tomu nechce, ačkoli jsem aktivoval plugin v vsh.txt i game.txt. Nemáte radu nebo doporučení něčeho jiného? (teda kromě irShellu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych ti spis doporucil mp3 plugin... ma 4stupen primo na buttonu s obrazovkou... a taky se pomoci nej da do her pustit hudba, kterou mas primo ve slozce music a taktovat CPU/GPU :wink:

v tehle verzi ma dokonce pri 333MHz fungovat wifi, ja jsem to ale jednou zkousel a stejne neslo taktovat vic nez standardnich 222MHz, takze s tim spis nepocitej

ovladani...

* NOTA + L - pauza / přehrávání

* NOTA + R - přepíná náhodné nebo postupné přehrávání

* NOTA + d-pad vlevo - předchozí skladba

* NOTA + d-pad vpravo - následující skladba

* NOTA + d-pad nahoru - zesílení

* NOTA + d-pad dolů - zeslabení

* NOTA + [] - přepíná zobrazení na displeji (standardně vypnuto), nyní se zobrazuje název a hlasitost

* NOTA + /\ - nastavení taktování CPU

* NOTA + O - načtení seznamu mp3 souborů (vždy po změně v adresári MUSIC)

* button s obrazovkou - přepnutí jasu displeje na maximum

Odkaz ke komentáři

Jinak takova blbost mozna je to stare a hodne lidi si toho uz vsimlo ale ja sem nedavno zjistil ze 4.stupen podsviceni funguje pri zapojene nabijecce ( pri nabijeni )

Jasný jenom tam. Podle mě si 4 stupnem moc nepomůžeš............ zas takovej rozdíl to není. JAP verze prej svítej víc................

Odkaz ke komentáři

kedysi davno na forum ktosi pisal, ze je mozne PSPcko oblbnut... tusim dat PSP do nabijacky, nastavit 4 stupen, vypnut (natvrdo), potom tusim zapnut a pocas nabiehajuceho loga odpojit nabijacku... tak tusim vraj ostal 4 stupen... ak pamatam... mozno je to inac.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu