maty28 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Tak každej to umí jinak (a jiný hry):psp: Já začnu na tý prostřední úrovni, teď jak budou ty tři dny volna tak se nějakej čas určitě najde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 ja BaL hraju na nejlehci, ale normalni zapasy na nejtezsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nephyx Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 JA SOM UPLNY RETARD!!!! :DDDD Ked som si dal do hry dafsigove replaye, tak 1 z nich mi prepisal adresar, v ktorom bol save z BaL !!!!!! ^%$@^!! A aby to bolo este horsie, tak ani option file mi nejde, pise ze poskodeny archiv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Sakra hrajte taky BaL na nejtěžší úroveň jako já :) jsem si říkal že když hraju normální zápasy na Top Player tak to zkusím i v BaL... hraju za Middlesbrough, jsem v půlce první sezony a je to dost tuhý, mi to připomíná když jsem hrál za jednu vesnici v real life :) zatím jsme na 18. příčce, já 0+1... ale ono to půjde... dokonce jsem odmítl nabídku z PSG, zatím se mi v Boro líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 nephyx: Hm to zamrzí:( phasE89: Myslim, že mně bude bohatě stačit hrát BaL na prostřední úroveň:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Ted jedu anglickou ligu na profiky sem zatim 1 : - ) (ale s druhym a mnou nas deli jen gol :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Senpu: A teď myslíš BaL nebo normální mod?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Hrajete někdo ten mód Be a Legend? Mě se to hodně libí, konečně pořádná inovace (i když okopírovaná od konkurence). Jen by to chtělo dost poladit kameru, když dostanu míč do běhu tak nevím jestli za mnou nestojí protihráč a stíhat se dívat do radaru fakt nemůžu :)Jinak ale grafické zlepšení na bodu mrazu, postřehl jsem jen vylepšení osobních soubojů a lepší sítě v brankách. Alespoň nové stadiony by mohli autoři přidat. Snad se příští rok dočkáme místo evoluce pořádné revoluce, když bude v názvu 10ka :) be a legend okopirovana z FIFA urcite neni spise naopak...u japonske verze PES...tedy ISS a Winning Eleven serie uz je tenhle mod nejaky ten rok:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 presne, fifa skur*ena kopiruje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 andre: wow díky, to jsem nevěděl... japonskou verzi PES jsem nikdy nehrál, FIFU od roku 2001 taky ne, takže asi tak... to jsem rád že i v tomhle je FIFA pozadu ;) btw už končím první sezónu za Boro, zatím to vypadá na 14.-16. flek, 4 góly a 1 asistence... všechno po spolupráci s Midoem, kvůli němu se mi odtamtud nechce odcházet... tak uvidím, rozhodnu se podle toho kdo se o mě bude zajímat :) ... Jinak ještě dodatek, KONEČNĚ!!! je ten ligový systém trochu podobný tomu v reálu... UEFA Cup se vyřazovacím způsobem hraje s 32 týmama, LM s 16, jak je tomu ve skupinách jsem ještě nezjistil... ale aspoň trochu posun. Ještě by to chtělo větší počet lig (a hlavně 2.ligy) a bylo by to bezvadný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Tak si mě vybralo Twente, držte palce:) phasE89: Zrovna koukám na přestupy a Mido v mý hře přestupuje do PSV8) Edit: Na jakých pozicích hrajete?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 utok, stred zalohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Senpu: A teď myslíš BaL nebo normální mod?:psp: Bal i master league po polovine sezony mam 4 goly a 4 asistence hraju za PSG BTW:sem zaloznik (levy) a vzdy uz sem ve starting line up : - ) Edit:dejte screeny vasich borcu v BAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Zatim padá strašně málo golů. Mám hrozně moc remíz 0:0 a výsledků 1:0 atd.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 Já kdyžtak hodim ty slíbený videa atam mě uvidíte pač sem asi dal všechny góly za sebe. Já sem levej útok, ale na svym místě sem jenom když běžim na bránu ;) A asi si to dám na yšší obtížnost další sezónu, pač teď nemám fakt konkurenci. EDIT: Vedu tabulku střelců s 32 gólama, 1. v asistencích se třema asistencema xD Jedinej probnlém oproti Fifě je vtom že PES neni lokalizovanej. A jak koukám na IGN, tak na Fifu se dá z PSN stáhnout i čekej komentář dokonce. EDIT2: A kde sou v savedata ty replaye? Já tu našel 5 složek od PESu, ale nevim co je co. EDIT3: Už sem to našel. Měly by to bejt jenom replaye, tak se nebojte že přijdete o svoje savy. Mimo těch replayu samzrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Tak z rozehrané sezony v Holandsku (FC Twente) se stěhuju do Anglie (Newcastle United):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Já dostal nabídku od Real Betisu, ale kvůli tomu že taky nehrajou žádný poháry, tak s přestupem počkám až na zimní přestupový okno v druhé sezóně :) A Mido taky zůstal, tak snad to tam bude teď padat víc než v minulý sezóně. jinak pozici mám SMF, většinou na pravém křídle... parkrát jsem nastoupil v útoku a jednou jako CMF, ale je mi to celkem fuk, běhám si po hřišti docela volně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Já dostal nabídku od Real Betisu, ale kvůli tomu že taky nehrajou žádný poháry, tak s přestupem počkám až na zimní přestupový okno v druhé sezóně :) A Mido taky zůstal, tak snad to tam bude teď padat víc než v minulý sezóně.jinak pozici mám SMF, většinou na pravém křídle... parkrát jsem nastoupil v útoku a jednou jako CMF, ale je mi to celkem fuk, běhám si po hřišti docela volně... Real betis me chtel uz taky ja jim na to ne,ne,ne :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Mno tak já sem teď přesně v půlce sezóny a htěj mě jenom samý lejno teamy. Nejlepší byl Real Valadolid. Tak doufám že během těchhle přestupů dostanu eště další nabídky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Já kdyžtak hodim ty slíbený videa atam mě uvidíte pač sem asi dal všechny góly za sebe. Já sem levej útok, ale na svym místě sem jenom když běžim na bránu ;) A asi si to dám na yšší obtížnost další sezónu, pač teď nemám fakt konkurenci.EDIT: Vedu tabulku střelců s 32 gólama, 1. v asistencích se třema asistencema xD Jedinej probnlém oproti Fifě je vtom že PES neni lokalizovanej. A jak koukám na IGN, tak na Fifu se dá z PSN stáhnout i čekej komentář dokonce. EDIT2: A kde sou v savedata ty replaye? Já tu našel 5 složek od PESu, ale nevim co je co. EDIT3: Už sem to našel. Měly by to bejt jenom replaye, tak se nebojte že přijdete o svoje savy. Mimo těch replayu samzrejme Rad bych se podival neda se to nejak udelat abych si ty tve goly prohlidl aniz bych neprisel o sve kousky? xD (golove kousky:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Mno koukni se jak se menujou ty složky, a ty si zazálohuj na disk. Kdyžtak až si to přehraješ tak ty moje smaž a hoď tam Z5 svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 tak sem taky zacal, hraju za betis na stredni obtiznost, zatim samy vyhry .. sem v zakladu a golu sem v 6ti zapasech dal 10 a vedem ligu:) jinak se snazim hrat furt na plno, chci do arsenalu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 nejde mi se pripojit online na net.poradite mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nephyx Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 ja som si tie zlozky premenoval, skoda, ze to spravili takto divne, ale asi nemali inu moznost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Fotbalu zdar, hele mam takovej dotaz, hral ste nekdo fifu 09... ta grafika a animace jsou hrozný, vůbec se mi ta hra nelíbyla hral sem to 10min a smazal ... a tak sem ptam je pes09 graficky lepsi nez je fifa 09.... stahnul sem fifu 820Mb a to me sele nejvic ... tak co ma to cenu stahovat :D ten fotbalek PES09 (kdyby mel alespon grafiku jako ma vyborna fifa street 2 to hraju porad a neskutecne me to baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.