Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer 2009

andre.11

Recommended Posts

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sakra hrajte taky BaL na nejtěžší úroveň jako já :) jsem si říkal že když hraju normální zápasy na Top Player tak to zkusím i v BaL... hraju za Middlesbrough, jsem v půlce první sezony a je to dost tuhý, mi to připomíná když jsem hrál za jednu vesnici v real life :) zatím jsme na 18. příčce, já 0+1... ale ono to půjde... dokonce jsem odmítl nabídku z PSG, zatím se mi v Boro líbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrajete někdo ten mód Be a Legend? Mě se to hodně libí, konečně pořádná inovace (i když okopírovaná od konkurence). Jen by to chtělo dost poladit kameru, když dostanu míč do běhu tak nevím jestli za mnou nestojí protihráč a stíhat se dívat do radaru fakt nemůžu :)

Jinak ale grafické zlepšení na bodu mrazu, postřehl jsem jen vylepšení osobních soubojů a lepší sítě v brankách. Alespoň nové stadiony by mohli autoři přidat. Snad se příští rok dočkáme místo evoluce pořádné revoluce, když bude v názvu 10ka :)

be a legend okopirovana z FIFA urcite neni spise naopak...u japonske verze PES...tedy ISS a Winning Eleven serie uz je tenhle mod nejaky ten rok:)

Odkaz ke komentáři

andre: wow díky, to jsem nevěděl... japonskou verzi PES jsem nikdy nehrál, FIFU od roku 2001 taky ne, takže asi tak... to jsem rád že i v tomhle je FIFA pozadu ;)

btw už končím první sezónu za Boro, zatím to vypadá na 14.-16. flek, 4 góly a 1 asistence... všechno po spolupráci s Midoem, kvůli němu se mi odtamtud nechce odcházet... tak uvidím, rozhodnu se podle toho kdo se o mě bude zajímat :)

...

Jinak ještě dodatek, KONEČNĚ!!! je ten ligový systém trochu podobný tomu v reálu... UEFA Cup se vyřazovacím způsobem hraje s 32 týmama, LM s 16, jak je tomu ve skupinách jsem ještě nezjistil... ale aspoň trochu posun. Ještě by to chtělo větší počet lig (a hlavně 2.ligy) a bylo by to bezvadný :)

Odkaz ke komentáři

Já kdyžtak hodim ty slíbený videa atam mě uvidíte pač sem asi dal všechny góly za sebe. Já sem levej útok, ale na svym místě sem jenom když běžim na bránu ;) A asi si to dám na yšší obtížnost další sezónu, pač teď nemám fakt konkurenci.

EDIT: Vedu tabulku střelců s 32 gólama, 1. v asistencích se třema asistencema xD Jedinej probnlém oproti Fifě je vtom že PES neni lokalizovanej. A jak koukám na IGN, tak na Fifu se dá z PSN stáhnout i čekej komentář dokonce.

EDIT2: A kde sou v savedata ty replaye? Já tu našel 5 složek od PESu, ale nevim co je co.

EDIT3: Už sem to našel. Měly by to bejt jenom replaye, tak se nebojte že přijdete o svoje savy. Mimo těch replayu samzrejme

Odkaz ke komentáři

Já dostal nabídku od Real Betisu, ale kvůli tomu že taky nehrajou žádný poháry, tak s přestupem počkám až na zimní přestupový okno v druhé sezóně :) A Mido taky zůstal, tak snad to tam bude teď padat víc než v minulý sezóně.

jinak pozici mám SMF, většinou na pravém křídle... parkrát jsem nastoupil v útoku a jednou jako CMF, ale je mi to celkem fuk, běhám si po hřišti docela volně...

Odkaz ke komentáři

Já dostal nabídku od Real Betisu, ale kvůli tomu že taky nehrajou žádný poháry, tak s přestupem počkám až na zimní přestupový okno v druhé sezóně :) A Mido taky zůstal, tak snad to tam bude teď padat víc než v minulý sezóně.

jinak pozici mám SMF, většinou na pravém křídle... parkrát jsem nastoupil v útoku a jednou jako CMF, ale je mi to celkem fuk, běhám si po hřišti docela volně...

Real betis me chtel uz taky ja jim na to ne,ne,ne :lol:

Odkaz ke komentáři

Já kdyžtak hodim ty slíbený videa atam mě uvidíte pač sem asi dal všechny góly za sebe. Já sem levej útok, ale na svym místě sem jenom když běžim na bránu ;) A asi si to dám na yšší obtížnost další sezónu, pač teď nemám fakt konkurenci.

EDIT: Vedu tabulku střelců s 32 gólama, 1. v asistencích se třema asistencema xD Jedinej probnlém oproti Fifě je vtom že PES neni lokalizovanej. A jak koukám na IGN, tak na Fifu se dá z PSN stáhnout i čekej komentář dokonce.

EDIT2: A kde sou v savedata ty replaye? Já tu našel 5 složek od PESu, ale nevim co je co.

EDIT3: Už sem to našel. Měly by to bejt jenom replaye, tak se nebojte že přijdete o svoje savy. Mimo těch replayu samzrejme

Rad bych se podival neda se to nejak udelat abych si ty tve goly prohlidl aniz bych neprisel o sve kousky? xD (golove kousky:D)

Odkaz ke komentáři

Fotbalu zdar, hele mam takovej dotaz, hral ste nekdo fifu 09... ta grafika a animace jsou hrozný, vůbec se mi ta hra nelíbyla hral sem to 10min a smazal ... a tak sem ptam je pes09 graficky lepsi nez je fifa 09.... stahnul sem fifu 820Mb a to me sele nejvic ... tak co ma to cenu stahovat :D ten fotbalek PES09 (kdyby mel alespon grafiku jako ma vyborna fifa street 2 to hraju porad a neskutecne me to baví

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu