maty28 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Určitě si PESko stáhni (+ option file) je to mnohem realističtější než FIFA a i graficky to je na vyšší úrovni. Jediný v čem FIFA PESko předčí je počet stadionů ve hře:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 PES09>>FIFA 09. Já Fifu stahoval jenom kvůli be a pro modu, ale ten SUX! I na DS verzi je líp udělanej. Oproti tomu PES jedna báseň. Perfektní fotbal. Lepší sem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 je to fakt dobry, ale stve me, ze v prubehu hero modu nejde menit obtiznost...hraju za valencii na stredni obtiznost a v kazdym zapase mam prumerne 2 goly (prijde mi blby davat v 19 letech 50+ golu za sezonu :D :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 To se nedá změnit?? Mě to taky nebaví když mám v půlce sezóny přes30 gólů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no pokud jo, tak nevim jak....rek bych, ze to nejde...coz je znacne pitomy...znova se mi zacinat nechce.... edit: hodil sem si misto peska na chvili fifu, hlavne chci vyzkouset ten pro mod...v tom PESku je to fakt vrchol monotonnosti a z toho jednoho songu co mi tam furt hraje dokola uz mi jebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Tak to u Fify nehrozí. Ale Be a Pro sem ve Fifě zkoušel a oproti tomuhle to nestojí ani za PRD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>><< Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 jo, je to des :D no nic, jelikoz me to pesko behem 3-4 dnu silne omrzelo asi zase instalnu MC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Zkusil jsem tenhle patch na psp verzi pes2009 a je celkem dobrej jen jsem vymenil addbordy...pac ty v patchi nejsou moc pekny ani dobre umisteny PSP PES2009 impatrick Patch v1 http://www.winningthai.net/showthread.php?t=3600 Contents -Competition logo -Adboard -Instant replay espn star logo Tutorial -Extract iso from umd with umddumper -Extract all contents from iso with winrar -Import e_text.afs -Import files in o_text folder to o_text.afs with GameGraphicStudio -Make new patched iso with umdgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 A link?Ten je docela potřebnej, protože bez něj to nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 A link?Ten je docela potřebnej, protože bez něj to nepude mozna to bude pro tebe strasne obtizny....ale...zkus pouzit mozek a vyhledavac.... jinak tady par screenu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo6491 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 moze byt ten gol s hocijakej obtiaznosti? predsalen,nie kazdemu to ide na najtazsej...ja mam problem dat vobec gol,nie este nejaky pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Je uplně jedno jaká bude obtížnost. Hrajeme o co nejhezčí gól, ne o co nejtěžší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 kdysy tu byla soutěž o nej gól.....první cena DVD......vyhrál jsem obě kola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 kdysy tu byla soutěž o nej gól.....první cena DVD......vyhrál jsem obě kola :) To sem cetl a dival se na ten tvuj kousek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Můžeš dát LINK? Bych se na to rád podíval o co se mám snažit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Mám dotaz .... Má to cenu si to stahovat bo je lepší Fifa 09 ? každý píše že je blbá grafika nějaký chyby v tom tak jak to teda je ? Má to cenu bo ne ? :) Dík za odpověď předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 FIFA je uboha....PES je uz odvtedy co vychadza vzdy lepsi, grafika mi pride pekna, nieje dychberuca ale mne nevadi. Hratelnost je o dost lepsia, a aj ked fifa ma licencie, staci aplikovat option file(nahras si do savov option save) a mas spravne nazvy vsetkeho. EA sux Konami FTW! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Mno to by ses divil jak. Kdyby tp bylo jenopm tak zápasy furt dokola tak by to moc lidí asi nebavilo, ale i ve fotblae se dá vymymslet pár zajímavejch módů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Mno to by ses divil jak. Kdyby tp bylo jenopm tak zápasy furt dokola tak by to moc lidí asi nebavilo, ale i ve fotblae se dá vymymslet pár zajímavejch módů. Když je člověk nachcanej, neměl by zveřejňovat své názory na fórech, co myslíš :))? Jinak ale samozřejmě nechápu otázku "co vás na tom tak baví"... to je snad každýho věc, jestli někoho něco nebaví tak to prostě nehraje a nemusel by jinde spamovat... hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tak to mam stažený :-p teď se vás chci zeptat jak natočím nebo můžu udělat screen ve hře díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 myslis jak natocit gol? normalne kdyz ti bezi replay toho golu tak dej ctverecek a ulozis to jako save :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 myslis jak natocit gol? normalne kdyz ti bezi replay toho golu tak dej ctverecek a ulozis to jako save a screen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 a screen ? stahni si plugin Le_recovery, ovladani a ke stazeni je tady: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=33725 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 hele laguje se vam PESko po infrastrukture? zlepseni se projevilo kdyz jsem nastavil 333/333 a hraju ISO ne CSO ale stejne se to laguje ..ma to docela negativni vliv na hratelnost..samozrejme zalezi ke komu se pripojim ale vetsinou vzdycky to dela??Horsi je ze se to laguje i ADHOC ale samozrejme ne tolik*Tak bych se chtel zeptat jesli vam to dela taky??!!Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Mně to taky laguje jak , protivník běžel na bránu já mu odkopl míč do auto a najednou jsem dostal gól :D:D EDIT : Fifa mně nelaguje , je to asi chyba ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.