Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer 2009

andre.11

Recommended Posts

• Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no pokud jo, tak nevim jak....rek bych, ze to nejde...coz je znacne pitomy...znova se mi zacinat nechce....

edit: hodil sem si misto peska na chvili fifu, hlavne chci vyzkouset ten pro mod...v tom PESku je to fakt vrchol monotonnosti a z toho jednoho songu co mi tam furt hraje dokola uz mi jebe :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil jsem tenhle patch na psp verzi pes2009 a je celkem dobrej jen jsem vymenil addbordy...pac ty v patchi nejsou moc pekny ani dobre umisteny

PSP PES2009 impatrick Patch v1 http://www.winningthai.net/showthread.php?t=3600

Contents

-Competition logo

-Adboard

-Instant replay espn star logo

Tutorial

-Extract iso from umd with umddumper

-Extract all contents from iso with winrar

-Import e_text.afs

-Import files in o_text folder to o_text.afs with GameGraphicStudio

-Make new patched iso with umdgen

Odkaz ke komentáři

FIFA je uboha....PES je uz odvtedy co vychadza vzdy lepsi, grafika mi pride pekna, nieje dychberuca ale mne nevadi. Hratelnost je o dost lepsia, a aj ked fifa ma licencie, staci aplikovat option file(nahras si do savov option save) a mas spravne nazvy vsetkeho. EA sux Konami FTW!

Odkaz ke komentáři

Mno to by ses divil jak. Kdyby tp bylo jenopm tak zápasy furt dokola tak by to moc lidí asi nebavilo, ale i ve fotblae se dá vymymslet pár zajímavejch módů.

Když je člověk nachcanej, neměl by zveřejňovat své názory na fórech, co myslíš :))?

Jinak ale samozřejmě nechápu otázku "co vás na tom tak baví"... to je snad každýho věc, jestli někoho něco nebaví tak to prostě nehraje a nemusel by jinde spamovat... hm?

Odkaz ke komentáři

hele laguje se vam PESko po infrastrukture? zlepseni se projevilo kdyz jsem nastavil 333/333 a hraju ISO ne CSO ale stejne se to laguje ..ma to docela negativni vliv na hratelnost..samozrejme zalezi ke komu se pripojim ale vetsinou vzdycky to dela??Horsi je ze se to laguje i ADHOC ale samozrejme ne tolik*Tak bych se chtel zeptat jesli vam to dela taky??!!Diky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu