dafsig Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 neni to patch ale SAVE ale i tak dobry...dikjinak delam preklad do cz....ale asi to nedam je tam diky BE LEGEND neskutecne moc textu...jde to hodne pomalu....chtel jsem upnout uz komplet predelanou hru i s cz ale to jeste chvili potrva....zatim mam predelane loga lig a soutezi(from psp.iso) a logo Eurosportu v replay...misto loga pes2008.....ale s dobrym SAVE uz je ta hra hodne k svetu:) tak co, jak ses na tom? uz se na to moc tesim pokud to dodelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hechvaistion Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Cau hale mam hrozne dulezitej dotaz dou mi vsechny hry ktery jsem stahnul krome tech novej napr. Fifa 09 , PES 2009 , NFS:Undercover nevite pls cim to je fakt moc rad bych si poradne zaparil ale pokazde se mi hra spusti a po chvili nacitani se mi to cele sekne a musim PSP restartovat jestli nekdo vite jak na to dejte mi vedet diky moc vsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fako Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 nahrej si nový FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hechvaistion Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jak ? pls ani nevim jako kde ho stahnout a jak... kdyztak jestli muzes mi hod link a napis jak to mam udelat pls :) nwm si rady... kdyz jsem psp dostal uz tam FW byl takze stim nemam zkusenosti:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 já fotbal nehraju :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hechvaistion Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 nejde o fotbal ale o vsechny novy hry ktery vysli v nejblissi dobe mi nefachaj a me to sere a potrebuju HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 @Hechvaistion přečti si topic pro začátečníky. pokud máš doma Wifinu tak dej v recovery configuration a tam use M33 network update a pak dej v menu PSP network update (sekce vlevo uplne nahore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.