miraleo Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Zdravim Shanim nejaky soft do PSP, ktery by zobrazoval treba krome jpg i bmp. mam spoustu fotek ve stromove strukture , a psp mne nezobrazi vic nez dve urovne. proto bych byl rad za nejake doporuceni programku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 zkus irshell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 klasicky PSPFiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miraleo Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 zkousel jsem ten PSPfiler ale strasne dlouho nacita obrazky a neumi nahledy, a zatim jsem nejakou hombrew aplikaci nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
miraleo
Zdravim
Shanim nejaky soft do PSP, ktery by zobrazoval treba krome jpg i bmp. mam spoustu fotek ve stromove strukture , a psp mne nezobrazi vic nez dve urovne. proto bych byl rad za nejake doporuceni programku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.