sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Ahoj. Dneska mi přišlo PSP s FW 3.80. Chtěl sem si ho updatovat na nejnovější verzi. Tak sem to stáhnul a pustil. Mám docela strach, protože se mi to updatuje už asi hodinu. Může mi někdo říct, jestli to je normální? EDIT: Stahoval sem odsud: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=custom-firmware-5-00-m33-3&cisloclanku=2008100023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 normální to určitě není..update trvá cca 5 minut...seklo se to na kolika procentech ? kdyžtak to ještě nech..pokud to nepůjde tak bych to pak resetovat a zkusil jestli jde recovery menu .. pokud ano naflashoval bych FW přes Hellcat Recovery Flasher pokud ne tak jedině Pandora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Mno na Displeji se ukazuje: Unpacking... done. Please wait... A to je všechno. takže nevim vůbec nic. BTW Díky za rychlou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Aha, tak to je v pohode.. Vyndej baterku a jed znova, do fw to jeste nezasahovalo, takze se neni ceho bat. Kdyztak zkus naformatovat kartu a stahnout znovu, kdyby to nejelo.. Ale vyndej baterku a spust to znovu, proste zasek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 OK. Kdyby se mi to bricklo, tak se s tebou kdyztak domluvim na Flashi. jenom v tom nejhorsim pripade. BTW ta pametovka ma bejt prazdna? Ja tam mam veci od predchoziho majitele+sem si tam daval hry. EDIT: Našel sem tam možná proč to nešlo. Sice v inzerátu bylo napsaný že to je FW 3.80, ale když koukám do system info, tak tam je napsaný že to je 3.52 EDIT2: Eště sem neřek důležiý info a to že to je Fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 je to jedno, můžeš tam mít co chceš, kdyžtak zkus ten FW 5.00 stáhnout jinde .. může to být i problém s kartou..nebo se to prostě jen seklo..stane se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Pokud se tu bavime o originalnich FW, tak je to opravdu jedno a melo by to jit i z 1.50 rovnou na 5.00, ale pokud se jedna o CFW, tak musis na 3.52 M33 - 3 a pak az muzes na 5.00 M33.. ale rekl bych, ze mluvis o cfw, jelikoz u orig. se nepise unpacking.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 JJ Je to CFW. Zkusim to stáhnout jak to je tady v tutoriálech a napíšu. EDIT: Eště dotaz, Když už tam ten 1.50 kernel byl před ti updatem, budu ho tam muset dávat znova? EDIT2: Zkusil sem to akorát smazat starej update a nakopcit tam novej, ale stejná chyba. Zkusim este Zformatovat kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 ano budeš muset, před instalací FW se formátuje flash0 kde je FW včetně 1.50 kernelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Hele tak ani formát karty asi nepomoh. vždycky se to zastraví na Please wait... PSP se dá vypnout i normálně, ne jeno vyndánim baterky. Nemohli byste poradit eště jak jinak updatovat? Jestli ne, tak se budu asi muset s někym dmluvit na normálnim flashi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 1 ) zkus update tady z fora http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 2 ) zkus update přes network update (v recovery musí být zapnutý M33 update) 3 ) jinou kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 1)Tenhle update sem teď zkoušel 2)To je přes net? Já tu nemám WiFi 3)Kartou to neni, protože sem před tim updatem na ní zkoušel hrát a normálně to jelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Zkus ji naformatovat nejdrvi dej format v psp a pak to pripoj pres usb a dej format pres PC pak to zkus znova kdyztak to zkus pres net nekde ve meste urco nejaky wifi mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 No někde v Praze určo něco bude, but I am lazyy EDIT: Formát jde jenom Fat 32. Myslim že sem tu něco čet že má bejt Fat 16. A kde v recovery se dá nastavit odkud updatovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 prehod kernel v recovery menu je to v configuration a pust update znova a helemese ono to funguje :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 OK. Zkusim EDIT: A ono to funguje! Až na to, že mi to tvrdí že mám nízkou verzi FW:dozey: Takže to znamená, že budu muset vyhledat nějakýho Flashera. Mno tak díky všem. Dávám vám all THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Ten update ani nezkousej! Na 3.52M33 jeste M33 network update nebyl, takze by ses dostal krasne na originalni.. Tekk uz asi zapomnel, ze M33 network update byl az od 3.80 M33 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Mno na tom sem se seknul. Asi budeš mít Práci :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 OK. ZkusimEDIT: A ono to funguje! Až na to, že mi to tvrdí že mám nízkou verzi FW:dozey: Takže to znamená, že budu muset vyhledat nějakýho Flashera. Mno tak díky všem. Dávám vám all THX tak zkus třeba zatím na 4.01 M33 ;) Ten update ani nezkousej! Na 3.52M33 jeste M33 network update nebyl, takze by ses dostal krasne na originalni.. Tekk uz asi zapomnel, ze M33 network update byl az od 3.80 M33 :D tak proč je název topicu 3.80->5.00 .. ;) jestli máš teda 3.52 M33 musíš nejdřív updatovat na 3.52 M33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Mno mám 3.52 a update na 3.52-4 sem tu nikde neviděl. zkusim najít a jestli najdu, tak to bude good. Název topicu je takovej, protože ten od kterýho sem to koupil v tom "inzerátu" inzeroval, že tam je 3.80. Přitom tam je upe jiná verze mno takže asi tak. EDIT: Už sem to našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 samozřejmě že tu je :) http://console-forum.net/showthread.php?t=10692 po updatu na 3.52 M33-4 už můžeš normálně na 5.00 m33-3 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Už sem to taky našel. akorát musim instalovat všechny updaty postupně, nebo stačí rovnou update 4? Když to udělám postupně, tak tim nic nemůžu zkazit, žejo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 stačí rovnou update 4..obsahuje všechno z updatů 1-3 (+4 samozřejmě) ... stejně tak když instaluješ FW/CFW tak nemusíš všechny verze mezitím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Říjen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Mno tak to je jedno. už sem to udělal postupně. teď eště ten 5.00 EDIT: Tak eště musim čekat. Mám 70% baterky EDIT2: Už se mi to povedlo. PLS LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysasysa
Ahoj. Dneska mi přišlo PSP s FW 3.80. Chtěl sem si ho updatovat na nejnovější verzi. Tak sem to stáhnul a pustil. Mám docela strach, protože se mi to updatuje už asi hodinu. Může mi někdo říct, jestli to je normální?
EDIT: Stahoval sem odsud: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=custom-firmware-5-00-m33-3&cisloclanku=2008100023
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts