Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FW update 3.80->5.00

sysasysa

Otázka

Ahoj. Dneska mi přišlo PSP s FW 3.80. Chtěl sem si ho updatovat na nejnovější verzi. Tak sem to stáhnul a pustil. Mám docela strach, protože se mi to updatuje už asi hodinu. Může mi někdo říct, jestli to je normální?

EDIT: Stahoval sem odsud: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=custom-firmware-5-00-m33-3&cisloclanku=2008100023

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

normální to určitě není..update trvá cca 5 minut...seklo se to na kolika procentech ?

kdyžtak to ještě nech..pokud to nepůjde tak bych to pak resetovat a zkusil jestli jde recovery menu .. pokud ano naflashoval bych FW přes Hellcat Recovery Flasher

pokud ne tak jedině Pandora

Odkaz ke komentáři

• 0

OK. Kdyby se mi to bricklo, tak se s tebou kdyztak domluvim na Flashi. jenom v tom nejhorsim pripade. BTW ta pametovka ma bejt prazdna? Ja tam mam veci od predchoziho majitele+sem si tam daval hry.

EDIT: Našel sem tam možná proč to nešlo. Sice v inzerátu bylo napsaný že to je FW 3.80, ale když koukám do system info, tak tam je napsaný že to je 3.52

EDIT2: Eště sem neřek důležiý info a to že to je Fat

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud se tu bavime o originalnich FW, tak je to opravdu jedno a melo by to jit i z 1.50 rovnou na 5.00, ale pokud se jedna o CFW, tak musis na 3.52 M33 - 3 a pak az muzes na 5.00 M33.. ale rekl bych, ze mluvis o cfw, jelikoz u orig. se nepise unpacking..

Odkaz ke komentáři

• 0

JJ Je to CFW. Zkusim to stáhnout jak to je tady v tutoriálech a napíšu.

EDIT: Eště dotaz, Když už tam ten 1.50 kernel byl před ti updatem, budu ho tam muset dávat znova?

EDIT2: Zkusil sem to akorát smazat starej update a nakopcit tam novej, ale stejná chyba. Zkusim este Zformatovat kartu.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele tak ani formát karty asi nepomoh. vždycky se to zastraví na Please wait... PSP se dá vypnout i normálně, ne jeno vyndánim baterky. Nemohli byste poradit eště jak jinak updatovat? Jestli ne, tak se budu asi muset s někym dmluvit na normálnim flashi.

Odkaz ke komentáři

• 0
OK. Zkusim

EDIT: A ono to funguje! Až na to, že mi to tvrdí že mám nízkou verzi FW:dozey: Takže to znamená, že budu muset vyhledat nějakýho Flashera. Mno tak díky všem. Dávám vám all THX

tak zkus třeba zatím na 4.01 M33 ;)

Ten update ani nezkousej! Na 3.52M33 jeste M33 network update nebyl, takze by ses dostal krasne na originalni.. Tekk uz asi zapomnel, ze M33 network update byl az od 3.80 M33 :D

tak proč je název topicu 3.80->5.00 .. ;)

jestli máš teda 3.52 M33 musíš nejdřív updatovat na 3.52 M33-4

Odkaz ke komentáři

• 0

Mno mám 3.52 a update na 3.52-4 sem tu nikde neviděl. zkusim najít a jestli najdu, tak to bude good. Název topicu je takovej, protože ten od kterýho sem to koupil v tom "inzerátu" inzeroval, že tam je 3.80. Přitom tam je upe jiná verze mno takže asi tak.

EDIT: Už sem to našel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu