Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FW update 3.80->5.00

Otázka

Odesláno

Ahoj. Dneska mi přišlo PSP s FW 3.80. Chtěl sem si ho updatovat na nejnovější verzi. Tak sem to stáhnul a pustil. Mám docela strach, protože se mi to updatuje už asi hodinu. Může mi někdo říct, jestli to je normální?

EDIT: Stahoval sem odsud: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?nazevclanku=custom-firmware-5-00-m33-3&cisloclanku=2008100023

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

OK. Kdyby se mi to bricklo, tak se s tebou kdyztak domluvim na Flashi. jenom v tom nejhorsim pripade. BTW ta pametovka ma bejt prazdna? Ja tam mam veci od predchoziho majitele+sem si tam daval hry.

EDIT: Našel sem tam možná proč to nešlo. Sice v inzerátu bylo napsaný že to je FW 3.80, ale když koukám do system info, tak tam je napsaný že to je 3.52

EDIT2: Eště sem neřek důležiý info a to že to je Fat

• 0
Odesláno
OK. Zkusim

EDIT: A ono to funguje! Až na to, že mi to tvrdí že mám nízkou verzi FW:dozey: Takže to znamená, že budu muset vyhledat nějakýho Flashera. Mno tak díky všem. Dávám vám all THX

tak zkus třeba zatím na 4.01 M33 ;)

Ten update ani nezkousej! Na 3.52M33 jeste M33 network update nebyl, takze by ses dostal krasne na originalni.. Tekk uz asi zapomnel, ze M33 network update byl az od 3.80 M33 :D

tak proč je název topicu 3.80->5.00 .. ;)

jestli máš teda 3.52 M33 musíš nejdřív updatovat na 3.52 M33-4

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu