Steel Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Zdravim :) najde se tu také někdo, kdo plánuje xbox k Vánocům? A pro jakou verzi jste se rozhodli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Já plánuju Fallout 3 sběratelskou edici:) samotný xko jsem koupil asi před 2 týdnama (arcade):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 já asi koupim Xbox arcade a flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hmm .. to neni spatny napad :d ... porad ted premyslim, jak sehnat prachy na Arcade (4500) .. kdyz porad jezdim o wiikendu na akce :D ... takze to je tezko :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ja planuju Xbox premium+ flash + druhej joistick .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Taky si planuju koupit Xko ale z bazaru kvůli Flash se těšim jak malej kluk na bonbonek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Taky si planuju koupit Xko ale z bazaru kvůli Flash se těšim jak malej kluk na bonbonek :-D ty woe ted nwm jestli koupin nový nebo od někohu kvuly flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 si kupte nový a nechte si vyměnit mechaniku a oflashovat .. Nejni nad 24 měsíční záruku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 \Ale ja jsem si stjně chtěl necaht hodit čip takže je to jedno Kvuli tomu aby mi 100procente nedaly ban na livku víte někdo jak ten čip vypadá kolik stojí a kdo ho tu monutuje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ja snad zejtra sio jdu pro Arcade verzi za 4179 + vymena a flash + druhej ovladac EDIT: ja teda nevim ale s tim cipem bych to nevidel tak valne pochybuju ze ho nekdo v CR ma,jesi jo tak je to fakt mega vyjimka kazdej ma flash, a s tim BANem na LIVE,vsechny hry maj ted uz Stealth to znamena ze nepoznaj jesi mas palenou pokud to nehrajes pred ofiko vydanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 No v Čr ho někdo mit určitě bude :) ale podle mě to nemá smysl, zbytečně ztratíš záruku. Pokud máš fakt vyhlídlou nějakou hru kerou víš, že budeš hodně hrát, tak si raději kup origo.A jak říkal Johnysko dnes už jsou stealthy a microsoft by nemel poznat ze nemáš origo .) ale nic nejni na 100% :) vzdy muzes dostat ban :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Xbox 360 arcade + gta iv + druhej ovladac:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 na vanoce planuju asus EEE xko mam 2 roky a este jsem nebyl schopen ho nechat flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 uvažuju jestli xko nebo ps3 pokud xko musí být flashable....jinak to pro mě nemá cenu mám na něj skoro 200-220 her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Já si chci pořídit Xbox 360 Pro, ale nevím jestli mě nevyjde Arcade + HDD levněji (někdo tu psal, že se dá 20GB HDD sehnat do 500Kč). Na HDD bych ukládal maximálně 2 dema (kolik MB tak jedno má?), o filmy nestojim, na hudbu mám MPtrosku. Kdyžtak mi tu poreferujte, co si o Arcade s dokoupeným HDD myslíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 u pro dostaneš navíc jeste sluchatka a 60gb disk .. :-) ja preferuju pro .-)¨a s tim GTa na to to chce aspon 20GB HDD .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pancus007 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tak to ja planuju elite a crysis warhead,cod5 a farcry2 a pak novou lcd televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certovknaz Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 no ja som si pred tyzdnom urobil veeeelku radost a mam xko doma.....herny sen sa mi naplnil..tak tesim jak satan..len keby som vedel brazdit v tom menu.....cod4 je nadupany,len to neviem ukladat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Já taky plánuju k Vánocům X360 PREMIUM a naky ty parby Fable 2, GTA 4, FC2, Bioshock, Bad Company, CoD4 a samozrejme GOLD LIVE....flash mi za to nestoji, abych se bal banu, nebo ze se porusi zaruka...to si radsi obcas koupim originalku...clovek to pak vic hraje a vic si toho vazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 xbox 360 arcade+ea skate+saints row 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 ja si kozupim x-box arcade+hru SKATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Taky jsem o nem premyslel. Penize na to mam, ale nevim, jestli by mi to rodice dovolili, pred prazkama jsem si koupil PSP. A kdybych si ho nechal flashnout(Xbox), tak jaka je asi tak sance, ze dostanu ban na Live? A musi k tomu byt LCD televize nebo plasma? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Plánuji Elite + GTA IV + nějaký chladič ( zatím nemám vybraný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ja plánuju arcade+chladič+druhej ovladac+mechaniku+flash btw: nevite jesli tenhle kabel bude staci k pripojeni k lcd tv? http://www.softcom.cz/produkt/hdmi-kabel-hdmi-m/-hdmi-m-2m/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 taky planuju xbox..asi pro edition...ale jeste nevim A taky sem koukal ze kanalizator zvednul taky cenu flashe na 2300 :( coz pri mich penezich bude ou ou abych to zplasil Jeste se uvidi no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.