_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 hi, hledam nekoho kdo by si ted zahral Call of Duty 3 (XBOX 360) pres XLINK KAI :) icq# 345315307 nebo PM nebo tady :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 nevis jak ten KAI funguje ? vypada to zajimave muzes nam to trochu popsat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Simuluje to lokalni site a muzes tak hrat po netu zadarmo jako na XBOX LIVE U staryho XBOXE to bylo uplne super mohl si ho integrovat do dashboardu ... Ale porad je to super :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Sem to trochu procital a nejak nechapu ten princip,ten program spustis na pc a pripojite se na xboxech 360 ? Jsou podporovany ty Xbox 360 ? Dal by se s tim pripadne udelat i nejaky vetsi server ? Mozna bych pak rozjel nejaky projekt(server)kde by se lide domlouvali a pouzivali sva pc jako servery bylo by to rozhodne zajimavy a ujal bych se toho klidne sam,stranku okolo xboxu mam jiz hotovou temer takze by to nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Johnysek jj takhle se to da nepresne rict :P Spustis na PC, xbox musi byt pripojenej s pc (nebo router) a pak se do hry pirpojis na xboxu, jo xbox 360 je podporovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 No vypada to zajimave az budu mit xbox tak to nekdy s nekym zkusim a pak bych rozhodne rozjel nejaky takovy projekt co jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 j tto by slo... je to neco jako gamepark client pro pc hry asi znas www.gamepark.cz :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jj znam,akorat ted nevim jako jestli ta stranka slouzi i jako server to znamena jestli se primo pripoujes tam na hry nebo jesi to slouzi ten program jenom jako zprostredkovani mezi lidma, to prave ted nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Stahnes si clienta - vlezes do urcity hry (na webu) a spusti se klient - tam si lidi vytvareji mistnosti (=hry=servery) do kterych se pak ostatni muzou pripojit -- gamepark.cz Stahnes si clienta - spustis clienta - vyberes konzoli - vyberes typ hry - vyberes hru - pripojis se do mistnosti (=hry=serveru) nebo zalozis vlastni -- xlink kai Oba clienti maji chat...ale gamepark uz bych tu moc neresil >> je pro PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 To _beriii_ > Dáš sem pls link na download & na registraci ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 tak že vlastně nemusíš mít XBOX Live ani nemužeš dostat ban když hraješ s pálenkama to je good až mi dojde Live určo skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 nj ale zase jsou tam podporovany jen nektery hry,je tam seznam asi cca 20 her(akcni,zavody) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Download,registrace a vsechno okolo > http://www.teamxlink.co.uk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ok uz jsem to nasel ... jediny co mi neprislo je ten mail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 me taky jeste neprisel a uz to je pres 2 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 do kolika minut nebo spis hodin vam prisel mail lidi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ja jsem tam reglej uz skoro rok a tehdy mi jeste prisel okamzite :X... mozna nejaky vypadek,zatizeni nebo neco podobnyho :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 to je taky mozny, pockam si a pak zaparim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ja osobne se na to dost tesim teda a sem na to zvedavej,dlouho sem tohle hledal az ty jsi mi ukazal ze to existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Dneska rano mi prisel konecne mail, staci uz jen nastavit ruzny ty veci a skusim to ... ale spis az vecer :D ted jdu makat cus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Jen otázka: nehrorzí vám tím BAN na Live? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Conter proc by ti mel na LIVE hrozit ban? Je to jakoby si hral offline multiplayery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Cau lidi, pls potrebuju help. V jaky fazi musim mit nastaveny XLINK kdyz chci na X360 hrat? Staci jen Xlink zapnout nebo se v nem jeste musim prihlasit do nejake hry a potom si jit sednou k Xboxu a pripojit se? A mam tam dat System link nebo normální síť? PS: Xlink mi normalne konzoli detekuje, takze staci jen vyresit vyse zmineny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 problem je ze musis mit ping pod 30ms jinak te xbox disconectne a pochybuju ze s nekym v americe na takovou vzdalenost budes mit min jak 30ms,proto tam skoro nikdo nehraje xbox hry,spis psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.