AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Sice taková kravina, ale stejně jen tak pro zajímavost.Pochlubte se svou myší na pc.Pokud na počítači hrajete a máte nějaký klan tak máte asi nějakou lepší myš.Já osobně hraji Cod4 a mám tuhle myš:Logitech g5 blue:roll: A co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 taky CoD4 pomalu si zvykáme na CoD5 na betě. No k věci používám Razer DeadAdder a klávesnici Logitech G15 Btw. blbej topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 OLD SCHOOOL! sice uz asi 5x rozebrana a vycistena, blbe funguje pravy tlacitko, ale furt me staci abych si huntil CS xD BTW: ve svy dobe mela nejvetsi Dpi a kupoval sem ju myslim ze za 2k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 OLD SCHOOOL! sice uz asi 5x rozebrana a vycistena, blbe funguje pravy tlacitko, ale furt me staci abych si huntil CS xD BTW: ve svy dobe mela nejvetsi Dpi a kupoval sem ju myslim ze za 2k... Jo znám, do teťka se prodávám pokud vim.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 MX litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 obyč Logitech MX300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Je suprová viď Arcane? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 řeknu to tak můžete mít sebelepší myš a hrajete stejně ho*** ale z5 k tématu mám logitech 518 a už jsem vyzkoušel hodně myší od razer až po logitech a všechny vycházejí na jedno brdo a člověk by si měl uvědomit že heaje on ne myš ikdyž je rozdíl kuličková a laserová ale v dnešní době jsou všechny skoro stejné a už se předhání jenom vzhledem a čísly nebo značkou p.s-to že hrajete hovno jsem nemyslel vás tady ale hráče kteří si myslí že když mají myš za 2k že jsou profi hráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Je suprová viď Arcane? :D Sakra to je žihadlo:lol: řeknu to tak můžete mít sebelepší myš a hrajete stejně ho*** ale z5 k tématu mám logitech 518 a už jsem vyzkoušel hodně myší od razer až po logitech a všechny vycházejí na jedno brdo a člověk by si měl uvědomit že heaje on ne myš ikdyž je rozdíl kuličková a laserová ale v dnešní době jsou všechny skoro stejné a už se předhání jenom vzhledem a čísly nebo značkoup.s-to že hrajete hovno jsem nemyslel vás tady ale hráče kteří si myslí že když mají myš za 2k že jsou profi hráči Tak po pravdě se mi s g5 hraje o něco lépe.Jinak možná se trochu zlepší:cheesygrin:.Je celkem velký rozdíl mezi myší.Ve škole máme normální 500dpi myslim a doma mam 1500 nebo kolik.Takže značný rozdíl jde poznát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mám stejnou jako Nicco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Logitech LX7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mam ted tuhle shitku http://eshop.ltec.cz/ProductInfo.ltec?product=18872 mel jsem hezkou bezdratovou za 1500 jenze tu muj bratr vyhodil z okna xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mam ted tuhle shitkuhttp://eshop.ltec.cz/ProductInfo.ltec?product=18872 mel jsem hezkou bezdratovou za 1500 jenze tu muj bratr vyhodil z okna xD Jo pocky asi vim.Logtechu ze?:wohow:Taky jsem ji měl, ale pos*al se mi laser.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mám tu samou co nicco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 jakej je to model jak ma Nicco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 toto je moje G7...prezila nejednu LANparty a dokonce i cerveny vino :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 toto je moje G7...prezila nejednu LANparty a dokonce i cerveny vino :) Co u toho počítače všechno děláte:cheesygrin:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 jestli myslis to cerveny vino tak to bylo na lance...tam se prevazne kali nez hraje :D no ale proste stala se nehoda kdy sem prevrzhl sklenku a nateklo mi to do mause a i do pc :) nastesti to steklo jen po kejsu a trochu zasralo hddcka takze sy enic vaznyho nestalo..ale mys ma od ty doby trochu zadreny kolecko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 http://www.nakup-elektro.cz/pocitace-a-prislusenstvi/genius-netscroll-optical-ps2-mys-podlozka/ Owned. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 jakej je to model jak ma Nicco? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 http://www.alza.cz/mys-logitech-rx250-premium-d82265.htm klasika ale obcas uz me stve asi pujdu do novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mám přesně tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54284 Nicco má podobnou, ale starší typ a Nil3E má taky tu samou ale tušim že novější typ :D ale každopádně super myška, nemám rád bezdrátovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 TAk tady tu mam ja nehraju sice vubec nic ale nepotrebuju krysu se kterou musim jezdit pres pul stolu aby se pohla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 ja sem driv bezdrat taky nemusel..ale od ty doby co ho mam bych uz s dratem nechtel...miluju tu volnost pohybu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 mam krysu za 200 z datartu a funguje stejne jako krysa za 2000 od Logitech.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.