Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

řeknu to tak můžete mít sebelepší myš a hrajete stejně ho*** ale z5 k tématu mám logitech 518 a už jsem vyzkoušel hodně myší od razer až po logitech a všechny vycházejí na jedno brdo a člověk by si měl uvědomit že heaje on ne myš ikdyž je rozdíl kuličková a laserová ale v dnešní době jsou všechny skoro stejné a už se předhání jenom vzhledem a čísly nebo značkou

p.s-to že hrajete hovno jsem nemyslel vás tady ale hráče kteří si myslí že když mají myš za 2k že jsou profi hráči

Odesláno
110790.jpg

Je suprová viď Arcane? :D

468prew800ba6.jpg

Sakra to je žihadlo:lol:

řeknu to tak můžete mít sebelepší myš a hrajete stejně ho*** ale z5 k tématu mám logitech 518 a už jsem vyzkoušel hodně myší od razer až po logitech a všechny vycházejí na jedno brdo a člověk by si měl uvědomit že heaje on ne myš ikdyž je rozdíl kuličková a laserová ale v dnešní době jsou všechny skoro stejné a už se předhání jenom vzhledem a čísly nebo značkou

p.s-to že hrajete hovno jsem nemyslel vás tady ale hráče kteří si myslí že když mají myš za 2k že jsou profi hráči

Tak po pravdě se mi s g5 hraje o něco lépe.Jinak možná se trochu zlepší:cheesygrin:.Je celkem velký rozdíl mezi myší.Ve škole máme normální 500dpi myslim a doma mam 1500 nebo kolik.Takže značný rozdíl jde poznát.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu