pinkpiggy Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 OLD SCHOOOL! tuto jsem mel taky,dokud jsem do ni nenapajel modrou diodu..spatne reagovala..tak jsem to napajel nazpatek..ale ona moc nevydzi tak jsem se na to vykaslal a poridil novou.. ted mam Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse to CECHOMOR..no zrovna nejlepsi bych nerekl :D ale zezacatku bbyla prijemna..ted jsem si na ni uz zvykl a radeji bych jinou :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Já mám tuhle myšku... Kupoval jsem jí před rokem za 1999Kč.Co jsem se z ní nahrál:D...Zažila dokonce i AMD;)...parádní myš. Tahle mrdka se mi rozbila ted v listopadu blbne pravy tlacitko a mam ji rok:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 tak to mas zatracenou smulu ;) ja mam razer magmu (podobna ale cervena) uz tak tri roky a jediny co ji je ze ma polamany kabel (chovam se obcas jako prase a dost ji prenasim) ted ji mam na doma (vikendy) na kolejich pres tyden hraju na microsoft sidewinder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 moje je nejlevnější bezdratová optická myš :dozey: ... kupoval jsem ji na rychlo den pred odjezdem do anglie mi totiz kixla mys... zatim furt drzi (kupoval jsem ji před rokem) jen jsem zamackl postrani tlacitka :D takze nefungujou ale to mi je jedno :D Tady je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Stará dobrá, malinká a hodně dobře svítí.... ...Ale jinak touchpad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 ja mam a4tech x850bf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan1468622339 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 taky mam stejny typ jak nicco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Tak já mám tuhle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Z000000IIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 logitech mx620 celkem spokojenost akorat nevite nekdo jak ji rozebrat polil jsem ji slazenym cajem a od te doby se zasekava prave tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ja vlastnim tuhle : Genius NetScroll traveler, docela me vyhovuje, ale novou bych nepoprdnul http://st.blog.cz/o/obiskywalker.blog.cz/obrazky/436882.jpg Kamos ten ma opravdovej skvost :-D nevim presnej typ ale je taky od genius a je kulickova, nechapu jak moh tolik davat v CS :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 já mám tuhle: A4 Tech XL-750 BF http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Z01Q0A3GJT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Mam novou viz zde: je to : Logitech® LX 8 Cordless Laser mouse, USB za 800kč mě vyhovuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Tak já mám tuhle mám ji sice chvilku ale sem sní spokojený http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Z000000GJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Odjakživa používám myši od Microsofu, tak nějak mi nejlíp padly do ruky. Momentálně mám tuhle bezdrátovku, je lehoučká, baterka vydrží víc než půl roku intenzivního používání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 mam tuhle a sem s nim docela spokojenej mam ji ale teprv asi půlk mesice je to a4tech X-710BK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Mám tuto: Microsoft HABU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já mám tu to a stačí :D http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52496 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Zoufalci :roll: Je pravda, že zapojovat sem ji ale ještě nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Zoufalci :roll: Je pravda, že zapojovat sem ji ale ještě nezkoušel... Tomusíš mít dobé dpi:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 MX510 Touchpad (ThinkPad T40) Trackpoint (Thinkpad T40) jsem spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 MX510 Touchpad (ThinkPad T40) Trackpoint (Thinkpad T40) jsem spokojený Fakt, že trackoint mi příjde o moc lepší, škoda, že jej dělá jen většinou Toshiba:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 mám tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60696 na myši jsi dávám záležet protože s nějakou mr*kou se hrát lepší hru po netu nedá xD kdo me trumfne ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 mám tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60696 na myši jsi dávám záležet protože s nějakou mr*kou se hrát lepší hru po netu nedá xD kdo me trumfne ? xD Nikdy bych si to nekoupil, protože se mi nelíbí world of warcraft:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Moje :-) dneska sem s ní šivhnul o stůl a v ruce mi zůstalo jen to modrý, ale dal sem to z5 ... btw to logo genius se mi už ztratilo používánim:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.