mara69 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Mám určitou hru např. FF1 předělanou z PS1 do psp je to vlastně jen jeden soubor EBOOT.PBP. By mě zajímalo zda se dá nějakým prográmkem změnit úvodní obrázek hry nebo melodii co k tomu hraje předem dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Eboot lze konvertovat zpět na iso, to si pak můžeš upravit (Ikona hry v menu PSP, pozadí i hudba) a znovu konvertovat na eboot. Třeba pomocí programu Simple popstation GUI Dotat mě dostal xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mara69 Odesláno Říjen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 :) sem se překlik měl to bejt dotaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 já stejně nechápu jak tu hru mám převist zpátky na iso abych tam mohl vimenit tu ikonku mám u crashe jakejsi golf podělanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Tady máte malý návod, jak to udělat pomocí programu Simple popstation GUI: Po spuštění programu: 1. PSX Image File - cesta ke zdrojovému souboru EBOOT.PBP 2. zaškrtnout Recompress EBOOT 3. Output Folder - cesta kam chcete vytvořit výsledné ISO (Implicitně nastaví automaticky stejnou cestu, jako ke zdrojovému souboru EBOOT) 4. Compression Level - nastavit na 0 5. Kliknutím na tlačítko Extract ISO from EBOOT... zahájíte přípravu převodu (Vyskočí okno, kde to bude chtít zadat jméno souboru a případně změnit umístění) 6. zadáte název souboru a Uložit spustí převod. Po skončení je ISO připraveno znovu ke konverzi do EBOOT, nebo vypálení pro použití v klasickém PSX To je část návodu, jak dostat EBOOT na ISO. Teď spuste znovu program: 1. PSX Image File - cesta ke zdrojovému souboru ISO 2. Output Folder - cesta kam chcete vytvořit výsledný EBOOT (Implicitně nastaví automaticky stejnou cestu, jako ke zdrojovému souboru ISO) 4. Compression Level - nastavit na 9 V této části se nastavují obrázky, atd co chcete mít: Je možné si zobrazit i náhled Preview EBOOT Pro příklad jsem vyplnil jen ikonu a pozadí a náhled Samozřejmě si s tím můžete vyhrát víc než já v tomto návodu. Až budete s výsledkem své práce spokojeni, kliknutím na GO zahájíte převod do EBOOT.PBP a pak můžete rovnou přesunout do PSP EDIT: http://rapidshare.com/files/158796715/popstationGUI.ZIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 já stejně nechápu jak tu hru mám převist zpátky na iso abych tam mohl vimenit tu ikonku mám u crashe jakejsi golf podělanej v psx2psp stačí EBOOT otevřít a změnit obrázek..nemusíš nic konvertovat do ISA a zpět...je to v tutoriálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 obrazek zmenis prez EBOOTBREW nebo jak se to jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 já jsem lama ten prgram an převáděni těch her jsem nenašel a jak si vimenit ten obrázek a tu ikonku tak na to sem taky nepřišel a v tutorialech to nemužu najít:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=9193 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mara69
Mám určitou hru např. FF1 předělanou z PS1 do psp je to vlastně jen jeden soubor EBOOT.PBP. By mě zajímalo zda se dá nějakým prográmkem změnit úvodní obrázek hry nebo melodii co k tomu hraje předem dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts