Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
pesas proc myslis ? jen ze neco nekdo napise neznamena ze to bude tragedie pamatuju si jak to bylo se stalkerem vsichni rikali ze to bude hloupost protoze rusove a kolegove z ukrajiny deli spatne hry a prave stalker je vyjmka a dukaz takze podle me to bude kvalitni hra a hodnoceni mene jak 7/10 nebude mit

tys fakt upad co???? koukni se na 2 ofic trailery a ja sem to video z psp umistim at to sem nemusim potreti psat!!!!:

-volnost: fakt ne :D

-multak: doufam

myslim ze to bude mit tak 7/10

stejne se tesim, i presto ze kdyz jsem videl gameplaye z PS 3 tak jsem se radoval. Tohle me zklamalo. Ale urcite si to sezenu.

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Já osobně sem teda taky na Oblivion zvědavej, ale IMHO nevyjde, protože první zmíňky jsou cca dva roky starý a od tý doby snad vůbec žádný info. Teda aspoň na IGN. NFS bude teda zajímavý a na Shaun White Snowboarding sem zvědavel, protože SSX je dobrý, ale moc to nehraju protože se mi tam zdá trochu blbě udělaný ovládání. To může bejt ovšem jenom muj názor.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Odesláno

Dissidia

Dirt 2

GTA: SAS

Assassin´s Creed

Motorstorm

Little Big Planet

Rock Band

NFS: Shift (snad nebude takovej propadák jako UC)

TES: Oblivion (V koutku duše stále doufám že to bude, ale šance je téměř nulová)

FF XIII Agito

Devil May Cry

Patapon 3

Duke Nukem Trilogy Critical Mass (snad nedopadne jako Forever)

Transformers The Revenge Of The Fallen (snad bude lepší než jednička)

IL-2 Sturmovik: Birds Of Prey

Hannah Montana PSP

Gran Turismo Mobile (snad konečně bude)

God Of War II (mohlo by)

Monster Hunter Freedom Unite

SRY že sem se tak rozepsal.

EDIT: Zapomněl sem na Army of Two

Odesláno
teďka jsou opět fámy o gta sas tak na to se těším a pevně věřím že to vyjde třeba přes psp store :wohow: ne na umd to je kničemu. A pak se těším na gow2 stejny fámy a taky pevně doufám. A na assasian Creed a taky na motorstrom :wohow: jestli tohle vše vyjde a povede se to tak budu skákat radostí:wohow:

Máš pravdu

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu