scoty Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Zdarec na tonyho projektanta 8 jsem zjistil že tam jdou napsat CHEATY nemáte je někdo?dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 tady jsou ty cheaty ale KUA su nasraný na LEVELY tam cheaty nejsou :evil: :evil: :cry: kdyby někdo měl cheat na leveli at je sem dá dík http://www.cheatzone.com/content.asp?id=7302 nebo uložené pozice sem hoďte pls kdo to dohrál :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 nesnášim cheatery :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 nesnášim cheatery :( S Cheatama jedine, když to neni žadnej level, mise atd... Prostě, když si chceš zablbnout.... Když děláš cheaty třeba v GTA při nějaký misi, tak mi příjde, že to strácí význam... Ani by mně to nebavilo :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 scoty Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 nesnášim cheatery :( S Cheatama jedine, když to neni žadnej level, mise atd... Prostě, když si chceš zablbnout.... Když děláš cheaty třeba v GTA při nějaký misi, tak mi příjde, že to strácí význam... Ani by mně to nebavilo :? no a to je přesně tony tam jsem dával cheaty dycky protože jsem si chtěl zablbnout jak ty říkáš na ty LEVLEI no jinak nejsem cheater!ale potřebuju ty levely no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Hmmm.... jestli tim myslíš jako, že máš zákys v ňákym levelu, tak by bylo lepší stáhnout si SAVE (nebo se hodně snažit a udělat to :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
scoty
Zdarec na tonyho projektanta 8 jsem zjistil že tam jdou napsat CHEATY nemáte je někdo?dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts