scoty Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 Zdarec na tonyho projektanta 8 jsem zjistil že tam jdou napsat CHEATY nemáte je někdo?dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
0 scoty Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 tady jsou ty cheaty ale KUA su nasraný na LEVELY tam cheaty nejsou :evil: :evil: :cry: kdyby někdo měl cheat na leveli at je sem dá dík http://www.cheatzone.com/content.asp?id=7302 nebo uložené pozice sem hoďte pls kdo to dohrál :idea:
0 WItekS Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 nesnášim cheatery :( S Cheatama jedine, když to neni žadnej level, mise atd... Prostě, když si chceš zablbnout.... Když děláš cheaty třeba v GTA při nějaký misi, tak mi příjde, že to strácí význam... Ani by mně to nebavilo :?
0 scoty Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 nesnášim cheatery :( S Cheatama jedine, když to neni žadnej level, mise atd... Prostě, když si chceš zablbnout.... Když děláš cheaty třeba v GTA při nějaký misi, tak mi příjde, že to strácí význam... Ani by mně to nebavilo :? no a to je přesně tony tam jsem dával cheaty dycky protože jsem si chtěl zablbnout jak ty říkáš na ty LEVLEI no jinak nejsem cheater!ale potřebuju ty levely no
0 WItekS Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Hmmm.... jestli tim myslíš jako, že máš zákys v ňákym levelu, tak by bylo lepší stáhnout si SAVE (nebo se hodně snažit a udělat to :) )
Otázka
scoty
Zdarec na tonyho projektanta 8 jsem zjistil že tam jdou napsat CHEATY nemáte je někdo?dík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts