will Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 kdo nebude hlasovat dostane BAN :mrgreen: takže máte možnost udělat někomu radost.....hlavní cena je DVD film je tu pět hezkých kousků......je to v mizerný kvalitě, takže mě omluvte.......ale góly jsou v pohodě vidět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 No bolo to tazke medzi lordqwer-om a jirk-ou71 ale nakoniec ma moj hlas jirka71 ;) velmi pekny gol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 hlasujem lordqwer lebo tie 3gp videa mi nejdu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 hlasuju pro ypsilon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 tedka uz asi nejde se prihlasit co? :D ale asi si pockam na dalsi soutez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 ještě jedna věc.........[highlight=red:ba2f72bef1]hra končí 31.1.2007 ve 20:00[/highlight:ba2f72bef1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 tedka uz asi nejde se prihlasit co? :D ale asi si pockam na dalsi soutez :)to si ji budeš muset zasponzorovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallKeNoW Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 taky hlasuju pro ypsilona :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 ještě jedna věc.........[highlight=red:eac58ed7a1]hlasovanie končí 31.7.2007 ve 20:00[/highlight:eac58ed7a1] opravene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 heh, ypsilonova akcička na jeden dotek nemá chybu - máš můj hlas jinak všechny góly byly mooooc hezký :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 ja hlasujem pre willa,celkom dobry gol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hlasuju pro H4NC, protoze gol pres zed se dava velmi tezce, ostatni goly jsou pekne, ale v PES je dava takhle skoro kazdy. centr-hlava-gol, nebo z dalky do sibenice, ale kolikrat jste dali gol pres zed a jeste ke vsemu od tyce. Jinak goly jsou pekne vsechny, ale pro tenhle jsem hlasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 No bolo to tazke medzi lordqwer-om a jirk-ou71 ale nakoniec ma moj hlas jirka71 ;) velmi pekny gol... Uplne stejne jsem se rozhodoval ja, ale muj hlas ma lordqwer :D Krasnej gol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hlasuju pro H4NC, protoze gol pres zed se dava velmi tezce, ostatni goly jsou pekne, ale v PES je dava takhle skoro kazdy. centr-hlava-gol, nebo z dalky do sibenice, ale kolikrat jste dali gol pres zed a jeste ke vsemu od tyce. Jinak goly jsou pekne vsechny, ale pro tenhle jsem hlasoval.j efakt že v PES 5 šlo dávat přes zeď celkem v pohodě......v šestce to jde jenom z větších dálek......z hranice 16-ky to je skoro nemožné...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hlasoval jsem pro Jirka71.. Ale vsechny goly jsou suprovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hlasuju pro H4NC, protoze gol pres zed se dava velmi tezce, ostatni goly jsou pekne, ale v PES je dava takhle skoro kazdy. centr-hlava-gol, nebo z dalky do sibenice, ale kolikrat jste dali gol pres zed a jeste ke vsemu od tyce. Jinak goly jsou pekne vsechny, ale pro tenhle jsem hlasoval.j efakt že v PES 5 šlo dávat přes zeď celkem v pohodě......v šestce to jde jenom z větších dálek......z hranice 16-ky to je skoro nemožné......Ja vetsinou nastrelim brevno :lol: A jednou to slo do tyce asi z 35 metru jinak jeto fakt bida :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hlasuju pro H4NC, protoze gol pres zed se dava velmi tezce, ostatni goly jsou pekne, ale v PES je dava takhle skoro kazdy. centr-hlava-gol, nebo z dalky do sibenice, ale kolikrat jste dali gol pres zed a jeste ke vsemu od tyce. Jinak goly jsou pekne vsechny, ale pro tenhle jsem hlasoval.j efakt že v PES 5 šlo dávat přes zeď celkem v pohodě......v šestce to jde jenom z větších dálek......z hranice 16-ky to je skoro nemožné......Ja vetsinou nastrelim brevno :lol: A jednou to slo do tyce asi z 35 metru jinak jeto fakt bida :wink: A proto jsem mu dal take hlas, protoze je to fakt tezkej gol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hlasuju pro H4NC, protoze gol pres zed se dava velmi tezce, ostatni goly jsou pekne, ale v PES je dava takhle skoro kazdy. centr-hlava-gol, nebo z dalky do sibenice, ale kolikrat jste dali gol pres zed a jeste ke vsemu od tyce. Jinak goly jsou pekne vsechny, ale pro tenhle jsem hlasoval.sám sjme tomu nevěřil ..přiznám se bylo to víc haluzově než že ybch to chtěl...... imho gol sjem chtěl dát ale pomohlo my to fotbalový štěstíčko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 No, halsuju pro jirku71.. moc pěkný gol..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 já dal willowi ten byl takzvaně excelentní....a ještě ke všemu hraje golf !!! NO bylo to jasný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 kdo nebude hlasovat dostane BAN :mrgreen: takže máte možnost udělat někomu radost.....[highlight=red:3fa1e71f1c]hlavní cena je DVD film[/highlight:3fa1e71f1c]je tu pět hezkých kousků......je to v mizerný kvalitě, takže mě omluvte.......ale góly jsou v pohodě vidět.... ona je i nějaká vedlejší cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 kdo nebude hlasovat dostane BAN :mrgreen: takže máte možnost udělat někomu radost.....[highlight=red:6f44de7507]hlavní cena je DVD film[/highlight:6f44de7507]je tu pět hezkých kousků......je to v mizerný kvalitě, takže mě omluvte.......ale góly jsou v pohodě vidět.... ona je i nějaká vedlejší cena?pět kousků gólů......cena je jen jedna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 hmmm....zatim je to pekne vyrovnany! Jirka71, will, H4nc maj po 8 hlasech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Jeto teprve na zacatku.Kdovi jak to dopadne hlasovani je dlouhy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 jinak ten můj gol je ještě taqdy na youtube kdyby se to někomu nechtělo stahovat http://youtube.com/watch?v=DrzqV0bPvRQ a btw díky všem za hlasy nejen ty pro mě (je dobře že je tolik zájmu soutěž je zajímavější).... :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.