MartanCJ Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Nevíte jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1798&start=0 ne vzdy to funguje, ja to zkousel na panasonic,lg,hyundai TV a ani na jedny mi to nejelo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Kdyby náááhodou měl někdo stejný typ televize jako já(velká, hranatá, černá sony), tak mi dejte prosím vědět, nemám k tomu už ty papíry, takže nevím typ televize. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Kdyby náááhodou měl někdo stejný typ televize jako já(velká, hranatá, černá sony), tak mi dejte prosím vědět, nemám k tomu už ty papíry, takže nevím typ televize. :D Mam presne taku! Je to SONY! ;) :mrgreen: (asi si to nemyslel vazne, ale ak by nahodou predsa len ano, fotka telky by pomohla v identifikacii trosku viac nez popis... ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Já zkusím najít papíry od toho, nebo ten prográmek asi neozkouším, protože těch typů na sony co tam jsou, je opravdu hodně. Fotka by Vám asi nic moc neřekla. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 na ovladani nejspise pod baterkou bude nejaky jmeno toho ovladace (pismena a znaky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Tam nic není, zítra jí posunu(je sakra těžká jak je stará), tam by měl bejt vzádu štítek. Pak dám vědět, jest-li fachá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Tak to už je jednodušší do psp nahrát jenom adresář ze sony ovladačema a zkoušet a zkoušet, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Pro sony jich tam je 230. :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 no na tom stitku by to mohlo byt... radsej teda odsunut a pozriet... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 Pro sony jich tam je 230. :shock:Tak si uděláš pěknej večer u televize s pspčkem v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 celkem casto psp pouzivam jako dalkove ovladani a to pres irShell... tam mam nakopirovany tenhle sony univerzalni ovladac a funguje na vetsine sony TV... nobo spis na vsech na kterych jsem to zkousel a par jich bylo sice podporuje zakladni funkce, jako dalsi/predchozi kanal, volume up/down, vypnuti/zapnuti, kanal vstup,hmm... tot myslim vse. Ale verte mi, ze v praxi je o dost pohodlnejsi zmacknout sipku doprava pro prepnuti na dalsi kanal, nez mackat nejake kombo R+neco, ci jine kombinace pro prepnuti treba na konkretni cislo kanalu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MartanCJ
Nevíte jak na to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts