Jonny1619 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Zdravím na Tiscali jsem četl, že prý má být na PSN ke stažení demo. Zatím jsem tam, ale žádné neviděl. Mám Evropský účet. Má to někdo na americkým účtu? Dík marek_2080: presunuto z PS3 Otázky a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 v včerejším updatu se demo objevilo na US store .. cca 1.5 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 A nepoběží mi to černobíle doufám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 A nepoběží mi to černobíle doufám? Tak to vyzkousej ne? S jistotou ti to asi nikdo nerekne, ale pokud tvoje televize nepodporuje NTSC, tak je to docela pravdepodobny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Tak nechtělo se mi to stahovat, aby sem to pak hrál v černobílé:D. Oki teda, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchelino Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 pokud mas crt tv tak je to mozne ze to pojede cernobile pokud lcd tak tohle resit nemusis jinac je to luxusni hra demo doporucuji a do plne asik taky pujdu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maslo1468621435 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 pokud mas crt tv tak je to mozne ze to pojede cernobile pokud lcd tak tohle resit nemusis jinac je to luxusni hra demo doporucuji a do plne asik taky pujdu :-D ma brutal dej,atmosferu,je to predvoj resi5,hras akoby v horror movie:demo::demo:,super grafika,odporucam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 ma brutal dej,atmosferu,je to predvoj resi5,hras akoby v horror movie:demo::demo:,super grafika,odporucam. Jo, je to nadherne udelane. Ta atmosfera je dost desna a ja jsem to musel pozde v noci prestat hrat, protoze jsem se malem pos....:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.