Steel Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Co si myslíte o koupi Xbox 360 elite? Nebo by jste raději zvolili verzi Premium ? Porád se rozmýšlim a nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zalezi na cene ... spis bych vzal elite kuli HDD a pri budoucim ukladani her na disk se bude hodit... pokud nepotrebujes tolik mista premium bohate staci ;) (bavim se teda o 60GB verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 ja taky myslel tu elitu kuli tomu hdd kdyz pujdou ukladat i ty filmy atd.. no nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Kdo vi jak to s tim ukladanim bude!!!Pac Microsoft je zakerny had :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Ja si myslim, že to snad bude, budou chtit být lepší něž sony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Kdo vi jak to s tim ukladanim bude!!!Pac Microsoft je zakerny had :) IGN testoval ukladani her na hdd a jeho hlucnost takze ukladani her bude na 99% ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 a jaká je tady hlučnost? Je opravdu xbox tak strašně hlučný jak všichni tvrdi? Byl jsem u kamoše a hrali jsme tam a ani bych si nějak nevšiml že by z toho šel nějaký velký hluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 neni zase nejak extra hlucnej... akorat to lidi nafoukli .. (co si budem povidat... obcas je to vopruz ale kdyz hraju tak to stejne nevnimam, sice je to oproti ps3 vysavac ale aspon vim ze funguje :D) http://www.xboxweb.cz/clanek/novinka/2932-new-xbox-experience-instalace-her-a.html tady mas odkaz na ten test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Mě to při hraní nevadí, jen dost velkej randál dělá mechanika, když "rezonuje" - trošku to drní, ale když na to trošku zatlačíš, tak se dobře usadí a je... Jinak já jsem si kupoval Elite, všichni mě od toho zrazovali, že se to nevyplatí, ale chtěl jsem velkej harddisk a tak trochu černej xbox :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipus_Maxximus Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 mám necelý týden elite ..sice při normál provozu v menu a paření z HDD klídek....jakmile dám DVD s gamesou třeba při večerním pozdním gamesení tak to trochu víc slyšet jde ale za tu cenu/výkon to ani nevnímám...:D každopádně Elite je vyborná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 k cemu ti bude 120GB HDD sice na to pujdou hry ale stejne je budes muset poustet pres DVD:) ale nebude to tak hlucny no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalinovyDezo Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 tak třeba u mýho flashnutyho xboxe s Benq se to vyplatí paleny GTA4 az hodim s tim novym updatem na HHD tak by melo slapat ok =) (problem s nacitanim textur u Benq) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 hluk je podla toho ci si das 8x alebo 12x 12x je ako vysavac ,8x odporucam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Elite má vylepšené chlazení GPU a neobjevují se díky tomu červené skoro oko. Hlučnost jak napsal Skwigle při mechanice 8x dobré při 12x někomu už ten hluk vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 a k tomu ukladaniu na HDD ako vidim sa to oplati,ale kolko to zabera hra? kazda 6gb alebo tolko kolko je to na pc? potrebujem vediet lebo sa mi to oplati ,ci sa mi to zmesti na HDD ktory este nemam :P Fallout 3 Gta 4 kolko GB cca bude mat kazdy,ale asi treba kupit 60GB HDD,vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Hry na HDD budou mít většinou kolem 6 giga, prostě se překopíruje obsah DVD. 20 giga disk na instalování her asi bude celkem málo, ten má použitelných jen zhruba 14 giga, takže po dvou hrách by tam skoro nebylo už ani místo na savy. 60 určitě bude použitelnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Hry na HDD budou mít většinou kolem 6 giga, prostě se překopíruje obsah DVD.20 giga disk na instalování her asi bude celkem málo, ten má použitelných jen zhruba 14 giga, takže po dvou hrách by tam skoro nebylo už ani místo na savy. 60 určitě bude použitelnější. Pokud vím, tak savy a updaty se ukládají do toho místa na disku, co ukradl xbox (u 20GB verze je to zbylých 6,1GB). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 vetsinou maji ty hry od 5GB do 8GB napr > forza 2 ma cca 5,5.. oblivion 7,5GB GTA ma tusim kolem 6,5GB ;) takze by se to vejit mohlo na 20GB, ale uz tam nenacpes nic moc jinyho xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Podle mně je elite uplná kravina platíš za blbosti co stejnak nevyužiješ kup si rači xko s 256 memorkou flashem a kabelama a do 5 k se vejdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 a dostanes rrod a si owned :D chcel by som vediet ci sa nekde este daju kupit nejake "veterany" lebo v obchodoch moje oblubene hry nesu ako oblivion(moj milacik) a dalsie,mne sa to z ameriky tahat nechce mno :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.