Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Koupě auta ... 55 000 až 60 000,-

manousp

Recommended Posts

Takze uvazuju o koupe auta ... v cene cca 55-60tis...

Mam zatim vyhlednuty GOLF3 2.0 GTI ... 5ti dveř, benzin.

Zajimalo by me, jestli mate nekdo s timto autem zkusenosti,

jestli sou na nem nejaky casty vady, na ktery bych se mel zamerit,

tim nemyslim nej GTI, klidne i klasickou 1.8 nebo 1.6.

Proste zkusenosti s trojkovou radou. dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně řekni jaký typ auta preferuješ, a jakou značku preferuješ ;) pak ti dokážu poradit..

Jo a doporučoval bych diesela, je sice pořád nechutně drahý ale na druhou stranu ti to bude míň žrát ;)

btw ten golfik není špatný, jednoho máme doma a zatím se projevuje jako spolehlivé autko :)

..EDIT: já osobně bych doporučoval Fiat Punto 1.7 (nafta).. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6609036

Odkaz ke komentáři

Osobně ti doporučuji německé vozy. Takže golf je dobrá volba. Při výběru motoru také záleží kolik toho najezdíš, když budes jen popojizdet, tak jdi do benzinu, ale pokud budes jezdit uz nejakou delší trasu, tak určite diesel, je rozdíl, kdyz ti 1,9tdi žere 6l a 2.0 benzin pres deset litru.

Odkaz ke komentáři

Radil bych ti Německý vůz, kvalita zpracování na vysoké úrovni a pokud chceš točivej motor a tvrdej podvozek jako závodník :D tak nějakou HONDU nejspis CIVIC.

Pokud by si radši komfort tak BMW ;) ale starší BMW radsi v benzinu, dieselum v petkove rade praskala hlava valcu!!

Odkaz ke komentáři

:D:D .... jo wim, 18+ 110kw :D ...ale tak zabit se zatim nepotrubuju .. klidne by stacilo tech 85kw .... ale 55kw je fakt malo

jako ten trojkovy golf mi prijde jako jediny dobry auto za dostupnou cenu .. i kdyz je trosku posratsi :D ...93-97 rok :D ... ja bych to videl tak na 95-96 ......

EDIT: http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6782586 .. tak toto zeru :)

Odkaz ke komentáři

to jsou tvý zkušenosti jo v 15ti??, jestli máte doma FIATA a je pouze v garáži tak to možná...

zkušenost mého 27mi letého bratra, a věř že pokud to nestojí 365 dní v roce na dešti a udržuje se tak je to vpohodě auto pro začínajícího motoristu ;).. jo jinak bych byl rád kdyby sis odpustil poznámky, že když mi je 'jen' 15, tak něčemu nerozumim. Tohle fakt nesnáším :dozey:

2 manousp: pokud chceš spolehlivé auto tak zkus japonskou značku, mazda, honda... to jsou nesmrtelné auta :roll:

Odkaz ke komentáři

zkušenost mého 27mi letého bratra, a věř že pokud to nestojí 365 dní v roce na dešti a udržuje se tak je to vpohodě auto pro začínajícího motoristu ;).. jo jinak bych byl rád kdyby sis odpustil poznámky, že když mi je 'jen' 15, tak něčemu nerozumim. Tohle fakt nesnáším :dozey:

sváteční řidič???

kamarád dělá v servisu... a 80% fiatu punto má korozí......

manousp: ty si pořid toho golfa. myslim, že by sis s 1.6 bohatě vystačil... jestli si chceš zahrát na závodníka tak GTI, třeba řídit umíš dobře to takhle nikdo nemůže posoudit, a proto bych se zdržel komentářu "se zabiješ, orgány pro nemocné lidi zdarma atp... ty si hlavně rozmysli na co to auto budeš používat.... ale do startu by ti myslim mohlo stačit něco slabšího i po stránce spotřeby :) živit GTI by se mi osobně moc nechtělo...

Odkaz ke komentáři

vsichni tady rikate nemecky, neni to spatnej navrh ale kazdopadne nutno poznamenat ze japonsky jsou hodne spolehlivy (mazda 3, mazda 6...mitsubishi lancer, mitsubishi outlander, honda...)

jinak fiat v zadnym pripade, italsky auta suxx (dokonce kvuli tomu ze je fiat italskej se mi nelibi lambo ani ferari xD) fiat = First In All Troubles

Odkaz ke komentáři

pokud je to tvý první auto tak doporučuju favorita , pežota 106 nebo nějakou jnou popelcici na benzín xD první je dobrý rozflákat levný a pak až budeš mít zkušenosti tak kupit auto který by ti mělo vydržet dlouho xD

A co brat takhle.. Lepsi je, kdyz prvni bouracku prezijes (bez trvalych nasledku), nez kdyz se zabijes? ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu