yetinko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Ahojte chcem sa spytat chcel by som si prehravat v PSP videa z televizi co su v archive na srtrankach no pyta to flash player bolo by to mozne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 nevim, jestli to na psp pujde, ale flash si musis povolit v moznostech: Settings-System Settings-Enable Flash (jestli mas FAT) na SLIM by uz mel bejt aktivovanej Jestli mas CFW: Tak v Recovery Menu Registry Hacks a Enable Flash a nemusis se kvuli tomu pirpojit na internet, aby si to potvrdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 nevim, jestli to na psp pujde, ale flash si musis povolit v moznostech: Settings-System Settings-Enable Flash (jestli mas FAT) na SLIM by uz mel bejt aktivovanejJestli mas CFW: Tak v Recovery Menu Registry Hacks a Enable Flash a nemusis se kvuli tomu pirpojit na internet, aby si to potvrdil no presne to vsetko som spravil a vysledok ziadny nezobrazi sa mi to vzdy to pise na stranke odkaz na macromedia flash player... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 v PSP je zastaralá verze flash playeru..máš smůlu ale např youtube apod rozjedeš pod homebrew PSPtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Heh, docela jsi mne rozesmal.. Videa z televizi, z archivu fakt neprehrajes.. na to PSP nema. Zrovna tak neprehrajes youtube (jen pres program PSPTube), ani flashove hry (pokud nejsou delane primo pro PSP).. Flash v PSP je velice, velice zakladni a vubec neodpovida flash playeru na PC..Muzeme jen doufat, ze se situace s nejakym novym firmware nekdy zlepsi. OK diky nechcel som nikoho rozosmiat no myslel som si ze PSP taku malickost zvladne myslim ze to nieje nic zlozite...no aj tal diky uvidime casom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yetinko
Ahojte chcem sa spytat chcel by som si prehravat v PSP videa z televizi co su v archive na srtrankach no pyta to flash player bolo by to mozne???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts