kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Zdar,sorry jestli to tu je ale nemám čas se tady v tom hrabat...Tak teda k problému... Poradí mi někdo jak mám narvat do filmu konkrétně trophic thunder v rozlišení na PSP titulky který jsou v notmal rozlišení? Dík za rady.Kdo mi jako první poradí pošlu třeba 200 kreditů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Prehravej to v tomhle http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008050009 a muzes tam pouzit normalni .sub nebo .srt titulky a nemusis to nikam do filmu rvat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 např přes Xvid4psp .. http://console-forum.net/showthread.php?t=9556 nebo externí přes PSPlayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A to je aplikace do PSP nebo do compu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 kakao: PMPlayer je HB aplikace pro PSP ... Xvid4PSP je konvertor pro PC ... převede flm do PSP formátu i s titulkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 vem si video a titulky a v pc si to v xvid4psp převed dej si tam video a nahoře dej subtibles add a přidej si tam titulky zvol si formát pro psp a je to potom už si to jenom hod do psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A zkousel jsi uz ten PMPlayer AdVanCe 20081020 (MP4 AVC), ze tu resis stale hovadiny? Uz s mym prvnim postem to bylo vyresene :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Anonymous:to jsem právě nevěděl jestli je to do PSP nebo do compu...když jsem to hodil v PSP do isa,tak to nic nedělalo...kam to teda mám uložit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Do /PSP/GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Tak jsem to tam dal a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Máš cfw ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 mám 3.90 m33-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Tak program mi už funguje,ale titulky se nechcou ukázat ikdyž je tam mám uložené...uložil jsem je do stejnýho adresáře jako film(tak to bylo v tom návodu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A maji stejny nazev, jako video? Podporovány jsou titulky ve formátech MicroDVD (.sub) a SubRip (.srt). Titulky musí být uloženy ve stejném adresáři jako video a musí mít i stejný název jako video (např.: Beowulf.pmp, Beowulf.srt). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 jo,mají 1 2 3 4 5 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakao
Zdar,sorry jestli to tu je ale nemám čas se tady v tom hrabat...Tak teda k problému...
Poradí mi někdo jak mám narvat do filmu konkrétně trophic thunder v rozlišení na PSP titulky který jsou v notmal rozlišení?
Dík za rady.Kdo mi jako první poradí pošlu třeba 200 kreditů.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts