frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Mám xbox arcade verziu,flashnutú.Ked si dokúpim hdd bude ho treba nejak upraviť alebo tam nahrať nejaký firmvare?Alebo ho iba zapojím a fungujem normálne dalej.Dakujem za akúkoľvek radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Zapojis a ukladas.nic vic nic min.Neni nutny zadny zasah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Dakujem za radu,tak možem kludne kúpiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Doporucuju tady www.softcom.cz kupoval jsem tam Arcade verzi a ted tam budu taky kupovat HDD 20 GB za 733 Kc parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Doporucuju tady www.softcom.czkupoval jsem tam Arcade verzi a ted tam budu taky kupovat HDD 20 GB za 733 Kc parada Pošlú mi to aj na slovensko?A bude mi 20gb HDD stačiť?Alebo radšej zobrať 120gb.dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 http://www.softcom.cz/menu/2/doprava/ Tady mas info o doprave na slovensko Ja si 20 GB budu taky kupovat a podle me to stacit bude i pri tom ze tedkon ma 19 vyjit ten novej update ze pujde ukladat hry na HDD a hrat prakticky z HDD.Vejdou se ti tam tak dve az tri hry coz me uplne staci stejne jich vic najednou hrat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Diky za info.K tomu 20gb hdd,som niekde čítal,že tam je reálne volného miesta len 13,9gb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 ano 13,9GB volnyho... zbytek si veme system Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 A kolko si v priemere zoberie inštalácia jednej hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 cca 6 giga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 proto bych vzal 60GB (az bude v prodeji) nebo pokud se dari nekde sehnat levne 120GB tak 120GB.. ale kopirovani her na hdd bude az od 19.11 (oficialne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 kdy bude v prodeji 60 gb a za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Tak to mi v pohode stačí 20gb.Viac ako dve hry aj tak nebudem hrať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tjn taky si rikam ale jako ze to ma jen 13.9 sem vubec nevedel co to je za hovadinu,to neni mozny co na to ten system proboha da ? Neprijde s novym updatem nejaka zmena ze to nebude zdar tolik pac jako nakejch 6 GB jen system to se mi zda prehnany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 tjn taky si rikam ale jako ze to ma jen 13.9 sem vubec nevedel co to je za hovadinu,to neni mozny co na to ten system proboha da ? Neprijde s novym updatem nejaka zmena ze to nebude zdar tolik pac jako nakejch 6 GB jen system to se mi zda prehnany To musia povedať tí,čo už majú update vo svojom xku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 johnysko > mam new update a 20gb hdd.. a furt 13.9 takze planuju 60/120 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 hm,jenze 60 GB se samostatne neprodava a 120 je draha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 60gb se bude prodavat... starter pack (nebo tak nejak) bude to 60gb hdd,headset, 3 mesicni gold,LAN kabel ... 1900kc tak pocitam ze se bude prodavat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 no to ti nezabírá jen systém podle mě to máš i vyhrazený místo pro savy protože jsem si nevšiml že by se mi nějak ubíralo místo na HDD a to tam mám třeba burnouta a ten zabírá 500MB a nikde mi to nevzalo nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frexa Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Aspon nebudeme vymýšľať a hrať maximálne dve hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Uz sem zalozil topic na ten starter pack.Doufam ze prijde co nejdriv k nam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frexa
Mám xbox arcade verziu,flashnutú.Ked si dokúpim hdd bude ho treba nejak upraviť alebo tam nahrať nejaký firmvare?Alebo ho iba zapojím a fungujem normálne dalej.Dakujem za akúkoľvek radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts