oZZe Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 Zdravim, chtěl bych se zeptata jak sim můžu ''oripovat'' hru (vymazat nepotřebný jazyky apod.)???? Zrovna sem totiž stáhnul hru a má 1,5giga........:roll: Za odpovědi díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 muzes ale nebu snazsi si sosnout tady nekde na foru nebo jinde nijakej ten rip?:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 1) jj vim, že můžu ale já se ptám jak.......... 2) určitě by to bylo snažší jenomže já jí riplou nemoh sehnat........(vlstně sem jí našel jenom jako 7partů z RS u kterýho nemám PA...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zappik Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 mě by to taky celkem zajímalo, vysvetlete nám to někdo pls :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=8881 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oZZe
Zdravim,
chtěl bych se zeptata jak sim můžu ''oripovat'' hru (vymazat nepotřebný jazyky apod.)???? Zrovna sem totiž stáhnul hru a má 1,5giga........:roll:
Za odpovědi díky:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts