xDante1986 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 Poznal jsem, viděl jsem, zíral jsem, hraju, jsem unešen TRailer http://www.youtube.com/watch?v=r61cKtLLwZI Gameplay http://www.youtube.com/watch?v=BO-EB60aiys&feature=related nechápu, že wii něco takového zvládlo....masakra....jednoznačný adept na hru roku Citovat
tekken90 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 ta hra vypadá fakt dobře...ještě tak mít Wii .. :-/ Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 1, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2008 ta hra jen nevypadá dobře :) ona je dobrá hraju :) ajsem unešen :) po dlouhý době...asi se opět vrátím wiii neuvěřitelně se jim to povedlo, doufám, že hra bude i nadále tak zábavná Citovat
KillDalos Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 Tak tato hra je opravdová bomba. Jedna z mála za poslední dobu, co mě u televize dokázala udržet déle jak půl hodiny. Dohrál jsem to za wiikend a vzalo mi to dech. Skvělý příběh spolu s oldschoolovou hratelnosti spolu dobře ladí a táhne vás to pořád dál. Dobře je taky vyvážen poměr jednotlivých katastrof, které se mění zrovna, když upadáte do stereotypu. U mě 9/10. :) Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 souhlasím :) jen dotaz kolik to má stagů? :) Citovat
KillDalos Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 souhlasím :) jen dotaz kolik to má stagů? :) Má to 22 kol a já měl herní dobu priblizne 8 a půl hodiny. Nepočítájí se restarty :) Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2008 he he ..a já jsem někde 6-7. kolo :) ještě mám co dělat :) to hraju po pár kolech :) teď jsem se řezal s tím borcem na mostě, jak pak dorazí kamaráda Tsunami :) Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2008 Dohráno, jednoznačně nejlepší wii hra, 98% Citovat
fajnokelma Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 Tak sem se na to těšil a bylo to akoráž zklamání. Dal bych tomu asi tak těch 65% jako na bonuswebu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.