Prédátor Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 Už jste někdo zkoušel hrát tuto hru a jaky je váš názor na hru? Já si myslim,že graficky je to průměrné a hratelnost je dobrá.Docela mě to chytlo. Citovat
LukDM Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 jo tahle hra mě docela hoděn bavila,ale mohla bejt delší Citovat
west-- Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 coze! ja ani nevim, ze uz to vyslo a LukDM uz to ma za sebou :roll: :D ... Citovat
Shane Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2007 tak jesi to vyslo tak to nekdo nasdil :D Citovat
folty.hans Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2007 to existuje???a co tam jako v ty hre delas??:Dbehas tam jako Jack Sparrow a plnis ukoly nebo jak?? Citovat
Jack Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2007 to existuje???a co tam jako v ty hre delas??:Dbehas tam jako Jack Sparrow a plnis ukoly nebo jak?? Jo presne tak...:D Me se ta hra taky zdala celkem solidni. Citovat
folty.hans Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2007 aha tak to teda musim zkusit:D Citovat
dragonetti Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2007 Hele lidi, ja tam mam takovej malem problemecek.Hned na zacatku, se ma nekam u tech mrizi umistit ta lebka (asi nejaka bomba), zapalim ji louci, jak tam rikaj a tim to pro me proste hasne. Probehne to mali videjko, jak to zapaluje, ale nic se nestane a nemuzu nic dal delat. Poradte co a jak. Dik. Citovat
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Hele lidi, ja tam mam takovej malem problemecek.Hned na zacatku, se ma nekam u tech mrizi umistit ta lebka (asi nejaka bomba), zapalim ji louci, jak tam rikaj a tim to pro me proste hasne. Probehne to mali videjko, jak to zapaluje, ale nic se nestane a nemuzu nic dal delat. Poradte co a jak. Dik. No ten sud s bombou muisč dát před ty mříže světlejší(modrý)a je tam taky zámek ne tech mřížích tak tam to zapálit.Před tim sudem ty bedny rozsekej mečem :wink: Citovat
dragonetti Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Aha, supr diky, uz jsem pomalu tu gamesku zavrhnul. Jeste jednou dik :-). Citovat
GameEs Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Hele tahle hra je už z druhý vlny :D ale jinak je perfektní... 4x jsem ji dohrál :lol: Citovat
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2007 Potřeboval bych poradit.Dostal jsem se do kola Isla Cruces II tím jsem prošel a na mapě se mi kolo The Kraken už neodkrylo.Co mám udělat,aby se mi odkrylo? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.