Prédátor Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Už jste někdo zkoušel hrát tuto hru a jaky je váš názor na hru? Já si myslim,že graficky je to průměrné a hratelnost je dobrá.Docela mě to chytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 jo tahle hra mě docela hoděn bavila,ale mohla bejt delší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 coze! ja ani nevim, ze uz to vyslo a LukDM uz to ma za sebou :roll: :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 tak jesi to vyslo tak to nekdo nasdil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 to existuje???a co tam jako v ty hre delas??:Dbehas tam jako Jack Sparrow a plnis ukoly nebo jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 to existuje???a co tam jako v ty hre delas??:Dbehas tam jako Jack Sparrow a plnis ukoly nebo jak?? Jo presne tak...:D Me se ta hra taky zdala celkem solidni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 aha tak to teda musim zkusit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2007 Hele lidi, ja tam mam takovej malem problemecek.Hned na zacatku, se ma nekam u tech mrizi umistit ta lebka (asi nejaka bomba), zapalim ji louci, jak tam rikaj a tim to pro me proste hasne. Probehne to mali videjko, jak to zapaluje, ale nic se nestane a nemuzu nic dal delat. Poradte co a jak. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Hele lidi, ja tam mam takovej malem problemecek.Hned na zacatku, se ma nekam u tech mrizi umistit ta lebka (asi nejaka bomba), zapalim ji louci, jak tam rikaj a tim to pro me proste hasne. Probehne to mali videjko, jak to zapaluje, ale nic se nestane a nemuzu nic dal delat. Poradte co a jak. Dik. No ten sud s bombou muisč dát před ty mříže světlejší(modrý)a je tam taky zámek ne tech mřížích tak tam to zapálit.Před tim sudem ty bedny rozsekej mečem :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Aha, supr diky, uz jsem pomalu tu gamesku zavrhnul. Jeste jednou dik :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Hele tahle hra je už z druhý vlny :D ale jinak je perfektní... 4x jsem ji dohrál :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Potřeboval bych poradit.Dostal jsem se do kola Isla Cruces II tím jsem prošel a na mapě se mi kolo The Kraken už neodkrylo.Co mám udělat,aby se mi odkrylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.