Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LocoRoco Screens

PeterCent

Recommended Posts

Nechapu proc mate vanoce kdyz nekdy seberete 20 locu nebo vsechny Muie ta hra je delana pro deti tak to zas tak tezke neni. Ted mam loco nahrane asi sem taky hodim nejake screenz

tam de právě o to že je to pro děti, právě protože je to kokotina tak to zabaví na dlouhou dobu....určitě sem něco hod !! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musim si znova zahrat LocoRoco, ale co si pamatam, nebolo vynimkou, ze som mal 20/20 a plny pocet tych ruzovych musiek... staci hladat... o tom ta hra pre pokrocilych je... 8)

to bys měl a pak sem nahaž sceeny jak si nahrál 20/20 to bych rád viděl...mě se to etě nepovedlo bohužel ! :oops:

Odkaz ke komentáři

musim si znova zahrat LocoRoco, ale co si pamatam, nebolo vynimkou, ze som mal 20/20 a plny pocet tych ruzovych musiek... staci hladat... o tom ta hra pre pokrocilych je... 8)

to bys měl a pak sem nahaž sceeny jak si nahrál 20/20 to bych rád viděl...mě se to etě nepovedlo bohužel ! :oops:

tak som si nahral LocoRoco, naloadoval moj load a isiel do prehladu levelov. Tu mas 2 screeny ;) :

2420962747193886.jpg

6326107086654327.jpg

Tak napokon som zistil, ze 20/20 bolo u mna skutocne vynimkou (2x sa mi to podarilo), 19/20 mam viackrat... a vyzera to, ze si tu hru este zahram a pokusim sa o viac dvadsiatok... je to taka pohodovka... 8)

Odkaz ke komentáři

Tak som to zahral po tych par mesiacoch znova a tu mas screeny s dvadsiatkami a plnymi poctami ;) :

8584374386412048.jpg

2680534901150069.jpg

Nie je to nic tazke... urcite nie som sam, kto dosiahol 20/20... 8) LocoRoco je genialna hra!

seš prostě dobrej....gratuluju...mě se to fakt ještě nepovedlo...ale určitě to zlomim !!!! :)

Odkaz ke komentáři

tak som to teraz trosku hral, znova ma to chytilo, teraz som si zaumienil, ze budem mat 20/20 vsade... v prvych 5-6 leveloch uz mam, aj ked zimny level v prvom svete je pomerne tazky... (jedna bobula je dost dobre skryta). Je to super hra... :mrgreen:

přád mám nejvyšší 19/20 všechnu mui mui...a ty kuličky růžový...taky všechny... :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu