PeterCent Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Dávejte sem vaše screeny z Loco Roco !!!! :D Tady je jich pár ode mě !!!! Každej jinej dávkovač Krychle A zatím moje nejlepší hra Přidávejte nowé a lepší !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 bohuzel LOCOROCO uz jsem dohral a podruhe uz se mi moc neche jinak pekny skore me se jednou v nakym levelu podarilo pozbirat vsech dvacet ale to bylo jen jednou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 me se podarilo v demovce pozbirat uplne vsechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Joojj...teda ted si koupim ViceCityStories, ale urcite priste bude nasledovat LocoRoco! Ty screeny vypadaj fakt libove....pekny :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Joojj...teda ted si koupim ViceCityStories, ale urcite priste bude nasledovat LocoRoco!Ty screeny vypadaj fakt libove....pekny :):) fakt doporučuju naprosto výborná hra ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 me se podarilo v demovce pozbirat uplne vsechno :) to já taky demo je jednoduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 me se podarilo v demovce pozbirat uplne vsechno :) to já taky demo je jednoduchý demo sem nehrál, ale tedka sem si dal 4/4 Nui-Nui...to sou ty panáčci...takže Perfect ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 me se podarilo v demovce pozbirat uplne vsechno :) to já taky demo je jednoduchý A ktery se ti libi vic, Christmas, nebo Halloween?? Me teda vic Christmas, uz kvuli muzice, a proste vubec...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 jj je to jedna z tech her kterou si majitel PSP musi povinne vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Nechapu proc mate vanoce kdyz nekdy seberete 20 locu nebo vsechny Muie ta hra je delana pro deti tak to zas tak tezke neni. Ted mam loco nahrane asi sem taky hodim nejake screenz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 Nechapu proc mate vanoce kdyz nekdy seberete 20 locu nebo vsechny Muie ta hra je delana pro deti tak to zas tak tezke neni. Ted mam loco nahrane asi sem taky hodim nejake screenz tam de právě o to že je to pro děti, právě protože je to kokotina tak to zabaví na dlouhou dobu....určitě sem něco hod !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 tady sou další screeny ode mě ! Další dávkovač! A tady změna...tohle je moje zatím najlepší hra !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 ja sem dal v demu vsech dvacet a 2 mui mui ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 ja sem dal v demu vsech dvacet a 2 mui mui ;) chápeš že demo je hrozně jednoduchý....zkus full a uwidíš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 ja sem dal v demu vsech dvacet a 2 mui mui ;) chápeš že demo je hrozně jednoduchý....zkus full a uwidíš !!! ale na full nemam ted prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 ja sem dal v demu vsech dvacet a 2 mui mui ;) chápeš že demo je hrozně jednoduchý....zkus full a uwidíš !!! ale na full nemam ted prachy... já bych su hru nikdy nekoupil !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 musim si znova zahrat LocoRoco, ale co si pamatam, nebolo vynimkou, ze som mal 20/20 a plny pocet tych ruzovych musiek... staci hladat... o tom ta hra pre pokrocilych je... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 musim si znova zahrat LocoRoco, ale co si pamatam, nebolo vynimkou, ze som mal 20/20 a plny pocet tych ruzovych musiek... staci hladat... o tom ta hra pre pokrocilych je... 8) to bys měl a pak sem nahaž sceeny jak si nahrál 20/20 to bych rád viděl...mě se to etě nepovedlo bohužel ! :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 musim si znova zahrat LocoRoco, ale co si pamatam, nebolo vynimkou, ze som mal 20/20 a plny pocet tych ruzovych musiek... staci hladat... o tom ta hra pre pokrocilych je... 8) to bys měl a pak sem nahaž sceeny jak si nahrál 20/20 to bych rád viděl...mě se to etě nepovedlo bohužel ! :oops: tak som si nahral LocoRoco, naloadoval moj load a isiel do prehladu levelov. Tu mas 2 screeny ;) : Tak napokon som zistil, ze 20/20 bolo u mna skutocne vynimkou (2x sa mi to podarilo), 19/20 mam viackrat... a vyzera to, ze si tu hru este zahram a pokusim sa o viac dvadsiatok... je to taka pohodovka... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Tak som to zahral po tych par mesiacoch znova a tu mas screeny s dvadsiatkami a plnymi poctami ;) : Nie je to nic tazke... urcite nie som sam, kto dosiahol 20/20... 8) LocoRoco je genialna hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2007 Tak som to zahral po tych par mesiacoch znova a tu mas screeny s dvadsiatkami a plnymi poctami ;) : Nie je to nic tazke... urcite nie som sam, kto dosiahol 20/20... 8) LocoRoco je genialna hra! seš prostě dobrej....gratuluju...mě se to fakt ještě nepovedlo...ale určitě to zlomim !!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 tak som to teraz trosku hral, znova ma to chytilo, teraz som si zaumienil, ze budem mat 20/20 vsade... v prvych 5-6 leveloch uz mam, aj ked zimny level v prvom svete je pomerne tazky... (jedna bobula je dost dobre skryta). Je to super hra... :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 tak som to teraz trosku hral, znova ma to chytilo, teraz som si zaumienil, ze budem mat 20/20 vsade... v prvych 5-6 leveloch uz mam, aj ked zimny level v prvom svete je pomerne tazky... (jedna bobula je dost dobre skryta). Je to super hra... :mrgreen: přád mám nejvyšší 19/20 všechnu mui mui...a ty kuličky růžový...taky všechny... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.