Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
musim si znova zahrat LocoRoco, ale co si pamatam, nebolo vynimkou, ze som mal 20/20 a plny pocet tych ruzovych musiek... staci hladat... o tom ta hra pre pokrocilych je... 8)

to bys měl a pak sem nahaž sceeny jak si nahrál 20/20 to bych rád viděl...mě se to etě nepovedlo bohužel ! :oops:

tak som si nahral LocoRoco, naloadoval moj load a isiel do prehladu levelov. Tu mas 2 screeny ;) :

2420962747193886.jpg

6326107086654327.jpg

Tak napokon som zistil, ze 20/20 bolo u mna skutocne vynimkou (2x sa mi to podarilo), 19/20 mam viackrat... a vyzera to, ze si tu hru este zahram a pokusim sa o viac dvadsiatok... je to taka pohodovka... 8)

Odesláno
tak som to teraz trosku hral, znova ma to chytilo, teraz som si zaumienil, ze budem mat 20/20 vsade... v prvych 5-6 leveloch uz mam, aj ked zimny level v prvom svete je pomerne tazky... (jedna bobula je dost dobre skryta). Je to super hra... :mrgreen:

přád mám nejvyšší 19/20 všechnu mui mui...a ty kuličky růžový...taky všechny... :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu