yetinko Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Ahoj...chcem sa spytat skusal som vselico no neprisiel som na to ako sa vypina zvukl na PSP a zapina na PC..ako ked hram..tak neviem spustit yvuk v PC..diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 tohle tuším nijak nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 tohle tuším nijak nejde ... diky za odpoved tekken90 ked to hovoris ty tak sa to asi naozaj neda ale ak by nahodou niekto vedel mozno tak nech da vediet diky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirren Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 A není nějaký jiný program, který dokáže s obrazem přenášet do PC i zvuk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 A není nějaký jiný program, který dokáže s obrazem přenášet do PC i zvuk? a proc si nepustite na psp zvuky a nepropojite to s reprakama na PC :D ja to tak resim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 a proc si nepustite na psp zvuky a nepropojite to s reprakama na PC :D ja to tak resim ;)Vidis to ma nenapadlo dobra rada ja som ale nemehlo diky moc...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirren Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Já bych chtěl stáhnout z PSP video i se zvukem, tzn. propojeni s reprakama to neřeší:/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yetinko
Ahoj...chcem sa spytat skusal som vselico no neprisiel som na to ako sa vypina zvukl na PSP a zapina na PC..ako ked hram..tak neviem spustit yvuk v PC..diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts