Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

3.40 - 4.05


marcschan

Otázka

<H4 class=comment>PROSÍM O POMOC

Dobrý den, mám velkou prosbu, potřebuji poradit. Koupila jsem synovi již použité PSP(verze 3.40). Iso hry mu jdou, ale koupila jsem Fifu 2009 na UMD disku a ta mu tam nejde - vyžaduje to verzi 4.05. Já tomu bohužel moc nerozumím, vím, že je možné tu verzi změnit, ale nevím jak. A navíc mám strach, aby mu pak na tom šly ještě přehrávat ISO hry.Již jsem si takhle měnila verzi na tel Nokia N95 a to jsem zvládla podle návodu z internetu bez problému, ale z tohohle mám obavy.Děkuji moc za případnou pomoc!!!:cry:

</H4>

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nejdriv nainstalovat 3.52 M33 Dle tohoto navodu http://console-forum.net/showthread.php?t=10692

Pak dle stejneho navodu nainstalovat update 4. Takze budete mit CFW 3.52 M33 - 4,

pak update na 5.00 M33 pomoci http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 a pak update 3 dle sameho navodu, takze v konecne fazi byste mela mit 5.00 M33 - 3 a tam by melo jit jiz vse bezproblemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Děkuji vám za odpovědi, psala jsem už do různých diskuzí, ale nikdo mi neodepsal. Snažila jsem se ty návody pročítat, ale je to pro mě španělská vesnice, vůbec tomu nerozumím, tak se do toho raději pouštět nebudu. Přesto děkuji.Marcschan

Ps: Pokud by byl někdo ochotný mi s tím pomoci osobně, budu vděčná.Kontaktujte mě prosím přes e-mail.Jsem z Prahy.Děkuji:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu