Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 tak dal som do psp CFW 5.00m33-3+ 1.50 kernel+ to narýchlejšie čítanie s karty ale ked tam dám kartu tak psp nejde !! sviti iba zelená dioda !!! čo stím je ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Tento problém sem měl taky akorát s 4.01 m33 protože jsem zkoušel flashnou PSP!poté mi nešlo "svítila jenom zelená dioda" a neproblikla mi ani karta!musel jsem si obnovit nand a poté flashnout zas na 4.01 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 pockat kdyz tam kartu nemas tak to poho bootne a z kartou jde recovery ? proste to vic popis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikopol Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 neříká se tomu náhodou brick? :-D ale jde to opravit pandorkou....jako mělo by to jít opravit z té nand zálohy co sis dělal při flashi.....jinak si spíš počkej co ti na to řekne Anonymouse nebo Tekk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Obávám se že tohle fakt vypadá na brick. Mě se naštěstí update povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 je to brick... jedina moznost je pandora... kdyz se neumis hrabat v F0 tak to nedelej. Najdi si flashera Obávám se že tohle fakt vypadá na brick. Mě se naštěstí update povedl. nepodelal to updatem ale tim fastmodem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ale ked tam nieje karta tak vpohode ide a ekd ju tam dám tak ju nenajde a ked je tam karta tak recorvery menu ide !!Len nejde zapať klasické menu !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 to same delalo i kdy sem mel vybrane schema v CXMB ktere nebylo pro ten urcity soft... je to nejakym pluginem... napis sem co mas na karte za pluginy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ale ked tam nieje karta tak vpohode ide a ekd ju tam dám tak ju nenajde a ked je tam karta tak recorvery menu ide !!Len nejde zapať klasické menu !! nevim jestli to neco znamena, ale tohle napsal Dutch do zacatecniku: Upgradoval jsem na Custom firmware, ale když PSP zapnu, tak mam jen černou obrazovku a PSP se po 10sekundach samo vypne. Při startu PSP držte pravé horní tlačítko ®, najede vám černá tabulka, najeďte do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastavte na DISABLED nwm jeli pujde, ale tady je odkaz na cely: http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Mno jestli to dělá karta, tak jí naformátuj a máš to. @ice: Já tam fastmod mám a všechno je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 lenže jak to PSP pripojiť ku PC ??? ked neche načítať kartu !! v psp iba v recorvery menu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 vsak psals ze psp se bez karty zapne... tak ho zapni bez karty a pak az bude zaple tak tam teprve dej kartu... napis sem jestli to de? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Má tam asi starou verzi cxmb nebo chybné cft, nebo jak je téma do cxmb. Mně toto dělalo také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ale aj ket dám kartu poté ono ju nenačte !!iba bliká že ju načítava a nič ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 tak to u nekoho treba v mobilu zformatuj... nebo ve ctecce v pc... to pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 lenže ja potrebujemnejaké veci z karty !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 tak to proste pripoj pres jine zarizeni nez je psp... a stahni si ty data z te karty... ale jina vec ti stejne nezbyde nez to naformatovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikopol Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 hele...tak me napada...me se stalo neco podobneho s moji starou kartou...kdyz jsem ji nosil v kapse, tak mi praskl ten kremikovy chip uvnitr karty...navenek to samozrejme nejde videt...al kdyz jsem ji pak daval formatovat.....tak se zacala zahrivat, roztavil se mi obal a znicilo mi to ctecku, tak pozor na to....kdyby jsi mel nahodou to same... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 skus ist do recorvery a daj hned prvu moznost "toggle USB"..a potom ju v pc cez USB kabel sformatuj :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 skus ist do recorvery a daj hned prvu moznost "toggle USB"..a potom ju v pc cez USB kabel sformatuj :) dobre ale pokud je to to co rika Respecto tak by mohl odvarit i PSP ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eminator
tak dal som do psp CFW 5.00m33-3+ 1.50 kernel+ to narýchlejšie čítanie s karty ale ked tam dám kartu tak psp nejde !! sviti iba zelená dioda !!! čo stím je ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts