Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 tak dal som do psp CFW 5.00m33-3+ 1.50 kernel+ to narýchlejšie čítanie s karty ale ked tam dám kartu tak psp nejde !! sviti iba zelená dioda !!! čo stím je ??
0 pepas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Tento problém sem měl taky akorát s 4.01 m33 protože jsem zkoušel flashnou PSP!poté mi nešlo "svítila jenom zelená dioda" a neproblikla mi ani karta!musel jsem si obnovit nand a poté flashnout zas na 4.01 m33
0 popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 pockat kdyz tam kartu nemas tak to poho bootne a z kartou jde recovery ? proste to vic popis
0 Nikopol Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 neříká se tomu náhodou brick? :-D ale jde to opravit pandorkou....jako mělo by to jít opravit z té nand zálohy co sis dělal při flashi.....jinak si spíš počkej co ti na to řekne Anonymouse nebo Tekk...
0 sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Obávám se že tohle fakt vypadá na brick. Mě se naštěstí update povedl.
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 je to brick... jedina moznost je pandora... kdyz se neumis hrabat v F0 tak to nedelej. Najdi si flashera Obávám se že tohle fakt vypadá na brick. Mě se naštěstí update povedl. nepodelal to updatem ale tim fastmodem
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 ale ked tam nieje karta tak vpohode ide a ekd ju tam dám tak ju nenajde a ked je tam karta tak recorvery menu ide !!Len nejde zapať klasické menu !!
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 to same delalo i kdy sem mel vybrane schema v CXMB ktere nebylo pro ten urcity soft... je to nejakym pluginem... napis sem co mas na karte za pluginy
0 Pešas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 ale ked tam nieje karta tak vpohode ide a ekd ju tam dám tak ju nenajde a ked je tam karta tak recorvery menu ide !!Len nejde zapať klasické menu !! nevim jestli to neco znamena, ale tohle napsal Dutch do zacatecniku: Upgradoval jsem na Custom firmware, ale když PSP zapnu, tak mam jen černou obrazovku a PSP se po 10sekundach samo vypne. Při startu PSP držte pravé horní tlačítko ®, najede vám černá tabulka, najeďte do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastavte na DISABLED nwm jeli pujde, ale tady je odkaz na cely: http://psp.games4you.cz/showthread.php?t=1335
0 sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Mno jestli to dělá karta, tak jí naformátuj a máš to. @ice: Já tam fastmod mám a všechno je v pohodě.
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 lenže jak to PSP pripojiť ku PC ??? ked neche načítať kartu !! v psp iba v recorvery menu!
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 vsak psals ze psp se bez karty zapne... tak ho zapni bez karty a pak az bude zaple tak tam teprve dej kartu... napis sem jestli to de?
0 Boroxman Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 Má tam asi starou verzi cxmb nebo chybné cft, nebo jak je téma do cxmb. Mně toto dělalo také
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 ale aj ket dám kartu poté ono ju nenačte !!iba bliká že ju načítava a nič !
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 tak to u nekoho treba v mobilu zformatuj... nebo ve ctecce v pc... to pomuze
0 Eminator Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 lenže ja potrebujemnejaké veci z karty !!
0 ice22222 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2008 tak to proste pripoj pres jine zarizeni nez je psp... a stahni si ty data z te karty... ale jina vec ti stejne nezbyde nez to naformatovat...
0 Nikopol Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2008 hele...tak me napada...me se stalo neco podobneho s moji starou kartou...kdyz jsem ji nosil v kapse, tak mi praskl ten kremikovy chip uvnitr karty...navenek to samozrejme nejde videt...al kdyz jsem ji pak daval formatovat.....tak se zacala zahrivat, roztavil se mi obal a znicilo mi to ctecku, tak pozor na to....kdyby jsi mel nahodou to same...
0 altt Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 skus ist do recorvery a daj hned prvu moznost "toggle USB"..a potom ju v pc cez USB kabel sformatuj :)
0 pigi96 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 skus ist do recorvery a daj hned prvu moznost "toggle USB"..a potom ju v pc cez USB kabel sformatuj :) dobre ale pokud je to to co rika Respecto tak by mohl odvarit i PSP ne?
Otázka
Eminator
tak dal som do psp CFW 5.00m33-3+ 1.50 kernel+ to narýchlejšie čítanie s karty ale ked tam dám kartu tak psp nejde !! sviti iba zelená dioda !!! čo stím je ??
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts