azumaninja Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Ahoj potreboval bych od vas poradit.NEmuzu se totiz rozhodnout.Mam xbox 360 s hdd,flashem a prislusenstvim.A prave newim newim jestli si ho mam nechat schanet hry koupit si vetsi monitor a hrat.Nebo ho prodat a koupit si bud iphone nebo lepsipc sestavu.Jinak mam pc 1gb ram,256 grafika a procesor athlon xp 2600+.A monitor 17´.Pls poradte mi co si mam vybrat ci nechat,proste to co by jste udelali vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hmm tak kamo ja bych si to urco nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Já mám stejný názor jako wolf;)...na Xbox vychází mnohem více her!Monitor seženeš za 5k a máš vystaráno!Ještě si kup nějaký horší mobil a máš všechno...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 tak ja mam ps3 ale rozhodne si to nech iphone je na nic a sestavu nepotrebujes silnejsi stim boxem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 rozhodne nechat Xboxe a koupit si poradnou televizi k tomu:) PC na nic musis furt kupovat novy veci do toho aby ti sli hry musis u toho sedet:D a nakej Iphone no nevim stejne by si na tom jenom poslouchal hudbu a koukal na filmy takze rozhodne Xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zůstaň u Xka. PC mám horší a jedu tam už 4 roky dotu a photoshopuju. Nic víc nepotřebuju. Snad jen RAM na Inventor, ale to je detajl. Iphone ... nevím o jakémkoli důvodu proč ho kupovat. Mám nokii 6234 a nic na ní nepostrádám. Dotykový diplej mám na DS a na mobilu je to podle mě blbost. Xko teď budu kupovat k vánocům. Čekám na vánoce už od září :D. Brouzdám po shopech a pokud chceš ten monitor k Xku levně, věř, že kamenné pobočky s akcemi (typ elektro world, datart či Okay) mají velmi dobré LCD za lepší ceny než seženeš na internetu. Nezapomeň, že monitor musí mít HDCP (nebo jak se to jmenuje). Snad jsem ti pomohl 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hele dik ste moc hodny za vase rady asi si teda ten xbox necham.Ale chci se zeptat newite v cem ma bejt gta4 lepsi nez na pc a jeste takova otazka.Jsou lepsi hry nepo podobny grafice pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 a bych rekl ze na Xko jsou hry i někdy lepší než na PC,xbox me opravdu ochromil NEPRODAVEJ prohloupíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 ok dobre xbox si tedy necham dekuju za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 vyřešeno tak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts