Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

newim co mam delat


azumaninja

Recommended Posts

Ahoj potreboval bych od vas poradit.NEmuzu se totiz rozhodnout.Mam xbox 360 s hdd,flashem a prislusenstvim.A prave newim newim jestli si ho mam nechat schanet hry koupit si vetsi monitor a hrat.Nebo ho prodat a koupit si bud iphone nebo lepsipc sestavu.Jinak mam pc 1gb ram,256 grafika a procesor athlon xp 2600+.A monitor 17´.Pls poradte mi co si mam vybrat ci nechat,proste to co by jste udelali vy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zůstaň u Xka.

PC mám horší a jedu tam už 4 roky dotu a photoshopuju. Nic víc nepotřebuju. Snad jen RAM na Inventor, ale to je detajl.

Iphone ... nevím o jakémkoli důvodu proč ho kupovat. Mám nokii 6234 a nic na ní nepostrádám. Dotykový diplej mám na DS a na mobilu je to podle mě blbost.

Xko teď budu kupovat k vánocům. Čekám na vánoce už od září :D. Brouzdám po shopech a pokud chceš ten monitor k Xku levně, věř, že kamenné pobočky s akcemi (typ elektro world, datart či Okay) mají velmi dobré LCD za lepší ceny než seženeš na internetu. Nezapomeň, že monitor musí mít HDCP (nebo jak se to jmenuje).

Snad jsem ti pomohl 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu