kucis Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Zdravím všechny, dá se někde stáhnout dema mimo xbox live. Nějaká fajn stránka? Na google jsem našel akorát Guitar Hero 3, ale to se mi na x-boxu nerozjelo, ze by chyba vypalování? Špatné médium? Složky byly v pořádku, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 koukni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=33487 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 musis palit na dvd+r (asi...) vypalit slozku contet (nebo tak nejak) na dvd... pak vlozit do xka... naject do slozek s demama a tam se ti objevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 koukni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=33487 JJ, díky, už jsem našel, škoda, že už mi došel premium :cry: musis palit na dvd+r (asi...) vypalit slozku contet (nebo tak nejak) na dvd... pak vlozit do xka... naject do slozek s demama a tam se ti objevi Tak demo melo složku "content" a ty další nesmysly, páč mělo 500 Mb, tak jsem ho vypálil normálně na CD. Ale v demos and more se mi nezobrazilo. Ale dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 nwm jestli ti ho veme na cd :) ... ale na dvd se ukazalo jako mixed media disc..., musel si naject do slozky kde byli dema a tam se objevilo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 nwm jestli ti ho veme na cd :) ...ale na dvd se ukazalo jako mixed media disc..., musel si naject do slozky kde byli dema a tam se objevilo :) Myslím, že CD by mělo brát, zřejmě někde chyba image, nebo vypalování. Stáhnu jiné demo, uvidím. pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
Zdravím všechny, dá se někde stáhnout dema mimo xbox live. Nějaká fajn stránka? Na google jsem našel akorát Guitar Hero 3, ale to se mi na x-boxu nerozjelo, ze by chyba vypalování? Špatné médium? Složky byly v pořádku, dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts