xDante1986 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 zajímavá otázka...komunita wii tady na foru sice nějaká je, ale naprosto neaktivní...bylo by fajn, kdybyste reagovali na topicy, pokud chcete downloady taky atp.....protože jinak bych se na nějakou snahu...návody, novinky, download sekce můžu akorát vykašlat...než dělat zbytečnosti, tak se trochu zamyslete WII KOMUNITO!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 1.Prostě není v sekci Wii nic moc nového... 2.Plno lidí co si Wii pořídilo tuhle mašinku prodalo.. 3.Primárně je forum z 80% o PSP.. 4.Nějaká sekce musí bejt poslední v aktivitě:) ..v NDS a PS2 se toho taky moc neděje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 v ps2 ok budiž..starší konzole....ale taky se děje...v nds...máš několik desítek příspěvků denně...takže tam jsem spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 No mě se ani když sem měl ještě Wii nezdálo že by to tu nějak žilo a navíc si taky myslím že vetšina hráčů co chodí na toto forum (řek bych že tady moc causal hráču není) a měli Wii už ho prodali protože na to nic moc nevycházelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 teď vyšlo několik super her :) takže špatný odhad navíc vy si věci nekupujete za své...pořád jen vyměňujete....a nevážíte si jich, takže bych tu nerozebíral...když jsi měl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Dante, uz jsem se o tom bavili vcera po ICQ (a koukam, ze par lidi tu ma podobny nazor), ale jeste bych to doplnil. Wii je primarne zamerena na jinou cilovou skupinu, nez treba PSP. Nintendo si pralo, aby byla jejich konzola rodinna, coz treba v mem pripade relativne funguje. Dcera si semtam zahraje Maria, ja si (velmi zridka) zahraju golf a obcas tam neco pustim i rodicum. Proste je to pro mne stejny typ zarizeni, jako treba DVD prehravac. Dokud funguje, nepotrebuju nic resit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 ´metuj nemám tě rád :D (joke) já se to jen snažím nějak oživit :D kapiš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 teď vyšlo několik super her :) takže špatný odhadnavíc vy si věci nekupujete za své...pořád jen vyměňujete....a nevážíte si jich, takže bych tu nerozebíral...když jsi měl :D Já bych to tady aji rozebíral , Wii sem koupil za prachy z brigády nvm co tu pořád máš (připomínáš mi moje rodiče jak my furt říkaj že na 1. magnetak si taky museli vydělat na brigádě a že mi si vubec nevážíme peněz) No jediná SP hra která mě na Wii bavila byl RE4 jiank se mi zdálo že většina her je spíše stavěných na MP, u nás v rodině je bohužel ke hram ne zrovna vstricnej postoj , takže sem mohl hrát jen s kámošem , jenže ten přišel tak jednou za měsíc (teda bylo to super dát si s někým na 2 hodinky Mario footbal , ale bylo to jen jednou za měsíc). Je možný že ted vyšli na Wii nějaký dobrý hry. A myslím si že (ne)aktivita kolem Wii na tomhle foru odráží i to že to opravdu není určeno pro hráče kteří se tu sdružují (jak napsal Metuj). Skoro každej má Xbox / PS3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 no snad se vzpamatují lidi :) hry jsou super :) a řešit je taky co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cwapa Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 ja ted zvazuji koupi, vsude mozne se vyprodavaj UK verze pod 6k ale nevim zda to nebude investice na emsic a pak to budu posilat dale draha by chtela zkusit wii fit ja jsem takovej zkousec ale maloco me chytne ale treba harry potter by nemusel bejt spatnej, na pc me to dost bavilo nemuzete me napsat jaky hry jsou good? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 "Wii sports" je dobry :-),,Jinak ted o Vanocich dostanu "wii fit" a "star wars" a "chip"..Star Wars je prej uplne suprovej, proto originalku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 myslíš ten star wars ty duely? tak to jsi udělal největší blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jednoduše wii je záležitost ke který je potřeba prostor a většina těch "tlustých prasat" sou tak líný to hrát i doma v pohodlí. Ale teď byly vánoce a spousta lidi tuhle hračku dostala jak jsem se sám přesvědčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Podle me je wii super vecicka, ja sam ji mam uz pres rok a jsem s ni maximalne spokojen. Myslim si, ze spousta lidi ji neuznava jen proto, ze si hrajou (nebo fakt jsou ?) na hardcore hrace, kterym zalezi na super grafice a pritom jim nedochazi, ze nejdulezitejsi vzdy byla, je a bude hratelnost, a ta je na wiicku proste bezkonkurencni. :-) Nerikam, ze vsechny hry na wii jsou pecka, ale slusnych az vybornych her je na ni dost. Ja osobne mam rad treba Super Mario Galaxy, Boom Blox, sileneho Raymana :-), World Champioship Poker, Tiger Woodse, FIFA je taky skvela, Super Smash Bross Brawl, Wii Fit, Wii Music, Summer Athletics, Alone in the Dark, vsechny Residenty a spoustu dalsich... Wii komunita neni mrtva, jen mlci... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cwapa Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 mlčej a paří ja koupil wii s fitkem, nasledoval druhej wiimote s wii play a resident evil nejvice parim wii sports konkretne tenis(teda hraci se skorem 2000 uz se moc nedaj umachat, zalozil jsem new profil a jedu hry kolem 1500) uplne nej je to ze si vzdycky kazdej zahraje i tu sebevetsi kravinu z miniher a je uplne nadsenej... mnohokrat ode me odchazej navstevy ktery prijdou odpo na kafe treba ve 3 rano s tim ze druhej den pokracujeme v duelech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Mam na to uplne stejny nazor, jako cwapa. Mam Wii uz neco pres rok a pul a nikdy bych ho nemeni ani neprodaval. Jakmile se moji kamaradi dozvedeli, ze mam Wii a nemam s kym hrat, chodi ke me ve smeckach zhruba dvakrat tydne a chteji hrat box, golf, nebo tenis. Naprosto katastrofalni dopad na delku navstev bylo zjisteni, ze i ostatni hry jsou vynikajici. Pokud mate ctyry GC ovladace a SSBB, Mario Kart, MK Double Dash (zpetna kompatibilita GC her je obrovske plus), nebo Bomberman Blast z WiiWare, nemuzu cekat, ze pujdu spat pred pulnoci. No a jak uz cwapa psal, kazdej si rad zahraje i tu sebevetsi kravinu. Napr. meneni pozic z Wii Play jsme jednou hrali asi trictvrte hodiny s tim, aby sme se pak shodli, ze vetsi hovadina neexistuje. Pokud bych se mel vyjadrit k aktivite na foru, tak musim souhlasit s jaxy. Ja sem napriklad driv prispival na desitky for nekolikrat denne, ale od doby, co mam Wii se objevuji asi na 10% driv casto navstevovanych forech. Proste uz nemam potrebu, naladu, ani cas. Navic se mi pred dvema mesici kompletne rozbil PC. A hadejte co? Vubec mi to nevadi, mam prece router a Wii. Jo a jak tu nekdo psal, ze je Wii orientovane na prilezitostne hrace, tak to si ja vubec nemyslim. Na Wii je spousta hardcore her, ale bohuzel pro vetsinu evropanu jsou skryte za cartoon a manga grafikou, takze jsou automaticky oznacovany jako hry pro male deti. Vase skoda. Nevite o co prichazite a jednou vas to bude mrzet, jako me, kdyz jsem misto N64 chtel PSX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Mam na to uplne stejny nazor, jako cwapa. Mam Wii uz neco pres rok a pul a nikdy bych ho nemeni ani neprodaval. Jakmile se moji kamaradi dozvedeli, ze mam Wii a nemam s kym hrat, chodi ke me ve smeckach zhruba dvakrat tydne a chteji hrat box, golf, nebo tenis. Naprosto katastrofalni dopad na delku navstev bylo zjisteni, ze i ostatni hry jsou vynikajici. Pokud mate ctyry GC ovladace a SSBB, Mario Kart, MK Double Dash (zpetna kompatibilita GC her je obrovske plus), nebo Bomberman Blast z WiiWare, nemuzu cekat, ze pujdu spat pred pulnoci. No a jak uz cwapa psal, kazdej si rad zahraje i tu sebevetsi kravinu. Napr. meneni pozic z Wii Play jsme jednou hrali asi trictvrte hodiny s tim, aby sme se pak shodli, ze vetsi hovadina neexistuje.Pokud bych se mel vyjadrit k aktivite na foru, tak musim souhlasit s jaxy. Ja sem napriklad driv prispival na desitky for nekolikrat denne, ale od doby, co mam Wii se objevuji asi na 10% driv casto navstevovanych forech. Proste uz nemam potrebu, naladu, ani cas. Navic se mi pred dvema mesici kompletne rozbil PC. A hadejte co? Vubec mi to nevadi, mam prece router a Wii. Jo a jak tu nekdo psal, ze je Wii orientovane na prilezitostne hrace, tak to si ja vubec nemyslim. Na Wii je spousta hardcore her, ale bohuzel pro vetsinu evropanu jsou skryte za cartoon a manga grafikou, takze jsou automaticky oznacovany jako hry pro male deti. Vase skoda. Nevite o co prichazite a jednou vas to bude mrzet, jako me, kdyz jsem misto N64 chtel PSX. Presne tak.Sice Wii nemam ale nintendo je klasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 můj názor je, že Wii si koupí jen herní nadšenec...alespoň u nás v ČR takovej dotaz pro ty, co Wii mají: máte jen Wii a nebo i jiný konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarjuu Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Asi jak kdo, největší problém je chybějící nabídka "dospěláckých titulů". Ony se ty Wii postavičky v každý druhý hře docela rychle okoukaj a infantilní grafika a hratelnost stejně tak. Být víc her typu Metroid Prime nebo MadWorld, tak je Wiičko asi zajímavější konzolí. Navíc z hlediska porovnání s PS3 a X360 je Wii nejméně výkonná, sází prostě na jiné věci. Kdyby na Wii vycházely stejné hry jak na další konzole, tak by nejspíš bylo mnohem zajímavější. Takto se hodí nejvíc pro občasné hráče. Mimo Wii mám PS2, PSP, DS. Abych odpověděl na otázku výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 no ja uz se tesim do mesice si kupuju taky wii takze tadle sekce ozije;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Wii je suprová konzole ale než konzoli kde můžu hrát bowling si radši koupím PS3 kde hraju GTA4 a nebo Killzone ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ja ti reknu dante proc.. protoze vsichni schopni modove odesli!... asi tak.. nikomu se nechce do niceho jit nic organizovat.. vsichni jsou arogantni a neni tu rad.. proto je tu tak prazdno ode me vse.. prepinam cawboy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Květen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Vysvětlení je prosté: Ti co mají Wii, tak paří a nemají z dlouhé chvíle čas diskutovat 'o ničem.' Ti co mají jinou konzoli, ten čas evidentně mají. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ani v PSP sekci to není to co bývalo. Nové PSP 3000 nejdou pořádně hacknout a těch pár lidí co do toho vidí nějak nechce pustit kód ven. Asi SONY pěkně tlačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ofw Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 protoze je viiiiiiiiiiiiii na hovno kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.