Driver1468621779 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 já se hlásim a zahrál bych dnes večer mé ID je DriverCZE a muj nick ve hre je DriverCZ a team este sem se nerozhodnul bud vemu arcenál alebo nevim... da nekdo kolem 20:00-21:00? piste PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dansparta Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 muzu se prihlasit do ligi kdyz mam pes 09 na UMD??a nemam CFW?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Tak to nwm jestli ti to pofachčí s iso... jinak nevadi ze mam cso?? tu verzi od Drivera ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 takze jsem zjistil ze arsenal tam vubect neni... takze real madrid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 maxi da se to predelat na ISO nekde je tadyprogram jestli ho chces tak rekni já ti ho kdyztak upnu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 dobry uz ho tady vidim... pred chvili jsem te videl na PES MP :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 takze jsem zjistil ze arsenal tam vubect neni... takze real madrid he tam stahni si option file co tu dal andre.11 jen se arsenal jmenuje jinde ten file ti vse udela jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 nejde mi se prihlasit online.poradatite mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 co ti to pise, jakou mas verzi hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 nevim jakou verzi normal iso 2009,nejakej port tam nejde nacist.dmz server a ze se mam pripojit normal na net nechapu tu.ostatni fungujou normal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 nevim jakou verzi normal iso 2009,nejakej port tam nejde nacist.dmz server a ze se mam pripojit normal na net nechapu tu.ostatni fungujou normal. Mel jsem ten samy problem a tak jsem zazadal poskytovatele internetu aby mi zprovoznil verejnou IP a fachci to bez problemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 HRal bych jenze uz nemam AC Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Tak co eště je ta liga ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdzony Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 cau jsou v pes 2009 nejaky triky s micem?? nebo jen muzes nahravat a strilet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 cau jsou v pes 2009 nejaky triky s micem?? nebo jen muzes nahravat a strilet.. jsou, kdyz das rychle za sebou O a X tak naznaci, jejich vic, koukni na youtube, tam myslim ze jsou nekde popsany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Chtěl bych se zeptat, nechtěli by ste tu ligu třeba hrát nebo začít znova,?? Já mám router takže bych se přida, ale chtělo by to pár lidí co by pravidelně něco hráli přes infra, třeba ten PES. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DlouhyPetr Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 ja bych se taky jeste pridal no;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 ja bych to sel hrat taky znova, uz mam ted router a chtel bych hrat s vama, slo by hrat celou ligu od znova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Mno jelikož se liga někde zasekla tak to jinak asi nepude. Hlavně to chce sehnat lidi atd. EDIT: Kdy už se konečně naučim psát?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Mno jelikož se liga někde zasekla tak to jinak asi nepude. Hlavně to chce sehnat lidi atd.EDIT: Kdy už se konečně naučim psát?? nezalozime novou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Tak založ. Předem se hlásim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Tak založ. Předem se hlásim. tak mi s tim ale pomuzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 A jak bych ti s tim měl pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 tak tady je nova liga !! http://console-forum.net/showthread.php?t=43423 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speaker Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Chci se přihlásit do ligy můj nick ve hre je (speaker) a beru si tým (FC JUVENTUS) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts