crock.1 Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 muze mi nekdo poradit,jak se da opravit,kdyz mi nejde obraz?Je jen cerna obrazovka,zvuk normalne funguje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 hm zkus reflashnout, jestli nejde tak máš podle všecho odpojený nebo zničený display..dej to na reklamaci, jestli nemáš záruku tak zkušení ti poradí kde je přípojka z mother boardu na display Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Pokud to nepujde pandorkou(nic se nezobrazi) a nemas zaruku tak si kup display, treba tady: http://playcentrum.cz/ a pak si ho vymen podle navodu.. v malim sroubovackem a to nebude problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crock.1 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 jenze display jsem taky zkousel vymenit a dela toto same a display je uplne v poradku,zkousel jsem i predelat pandorou,ale nic se mi tam nezobrazi:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 TAk, to nechapu ... Jake mas psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikopol Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 S timhle jsem mel taky problem. Zavada je na motherboardu. Mootoo rikal, ze by to mohlo byt neco s pojistkou podsviceni, nebo co (omlouvam se Mootoovi, ze to tak komolim :-)) proste...jedine reseni...bud hrat na televizi, nebo prez usb na monitoru pocitace, nebo si koupit novy motherboard... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crock.1 Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 S timhle jsem mel taky problem. Zavada je na motherboardu. Mootoo rikal, ze by to mohlo byt neco s pojistkou podsviceni, nebo co (omlouvam se Mootoovi, ze to tak komolim :-)) proste...jedine reseni...bud hrat na televizi, nebo prez usb na monitoru pocitace, nebo si koupit novy motherboard... prosimte,mizes mi vysvetlit,co to je ten motherboard?:)Dik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Motherboard je zakladní deska :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crock.1
muze mi nekdo poradit,jak se da opravit,kdyz mi nejde obraz?Je jen cerna obrazovka,zvuk normalne funguje....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts