sandreass Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 co se da vse pretahnout ze 40gb???jdou savy???ps store hry??a co dal..hledal jsem tady ale bohuzel nenasel....pokud jde vse tak jak??Bude mi stacit flaska???1GBDIKY ZA RADU
0 rybak.d Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 Můžeš si buď zálohovat jen savy apod…. a budeš si muset všechny hry z Ps store stáhnou znovu…. Nebo je v PS3 i funkce zálohování všeho na disk, kterej je připojenej s PS3 USB kabelem …. Chce to mít ale docela dost místa na tom přenosným disku, záleží samozřejmě kolik toho v ps3 máš (zálohuje se vše, včetně nainstalovaných her na disku PS3)
0 sandreass Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 a co trofeje??a tyka se to take meho profilu??diky
0 tekken90 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 vše k výměně/zálohování HDD najdeš tady http://console-forum.net/showthread.php?t=33867 pokud uděláš zálohu HDD na externí disk uloží se vše (savy, stažené PSN hry, profily, ....)
0 sandreass Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2008 supr diky moc panove...thanks zasilam.pls lock
Otázka
sandreass
co se da vse pretahnout ze 40gb???jdou savy???ps store hry??a co dal..hledal jsem tady ale bohuzel nenasel....pokud jde vse tak jak??Bude mi stacit flaska???1GBDIKY ZA RADU
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts