luschak Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Čus! Potřebuju nějakou stránku kde můžu koupit náhradní tlačítka..už mi blbne X (a to moc nehraju) a mám PSP od Dubna 08..poraďte někdo pls:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pukin Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Guma ;-) http://www.playcentrum.cz/d-pad-rubber-psp-321801.htm Tlačítka ;-) http://www.playcentrum.cz/prava-ovladaci-tlacitka-black-psp-slim-545301.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Zkus to reklamovat, jestli si to kupoval v dubnu. lepší než kupovat nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikopol Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Já s myslím, že to nebude tlačítkem, ale spíš tím placatým pod tlačítkama (soráč, nevím jak se tomu říká...jen jsem to měl rozebrané...jsem amatér)...to by možná stálo za zkontrolování víc než samotné tlačítka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pukin Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Já bych to viděl na normální opotřebení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Zkus to reklamovat, jestli si to kupoval v dubnu. lepší než kupovat nový. Reklamovat? Mam to flashly s tim me poslou do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Reklamovat? Mam to flashly s tim me poslou do prdele nepošlou :D;) jinak klidne si muzes dat z5 OFW z CFW ale nemeli by byt problemy i bez toho...:D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 nepošlou :D;)jinak klidne si muzes dat z5 OFW z CFW ale nemeli by byt problemy i bez toho...:D;) nejsem zas takovej machr a pak zase schanet flashera no dej pokoj :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Oni to nepoznaj zomg. jenom kdyz si v tom nechas kartu tak to asi jo, ale kdyz jim to das bez karty, tak nevim jak by na to mohli prijit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pitrigo Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Poznají to v System Information v menu :-))) Ale po tom jim nic není...nebyl by to ani v podstatě předmět reklamace... //Není důvod aby kontrolovali OF/CF :-)Pokud to nebudou nějací šťouralové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 @Pitrigo: Ajo vono tam je napsaný x.xx M33 Sem lamka xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Čus! Potřebuju nějakou stránku kde můžu koupit náhradní tlačítka..už mi blbne X (a to moc nehraju) a mám PSP od Dubna 08..poraďte někdo pls:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts